- 13 Aralık 2022
- 7.759
- 7.393
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #3.321
Vallahi onla uğraşıyorum kaç saattir gözlerim ağırdıEline sağlık bebeğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi onla uğraşıyorum kaç saattir gözlerim ağırdıEline sağlık bebeğim
Test bozuk olabilir canimKızlar erken gebelik testinde ikinci çizgi beyaz çıktı neden olabilir
5 Eylül 3 ekim yazdım ama önceden de inşallah tutar canımOlmuş kuzum senden sat bat alabılırmıyım
Olmus canim. Iyi degerlendirmelerKızlar pik olmuş mu üsteki dün altta ki bugün Eki Görüntüle 3302557
İnşallah canım listeyi güncelledim ya eksikmkalanlar gözden kaçanlar illaha oluyo5 Eylül 3 ekim yazdım ama önceden de inşallah tutar canım
Sabah basıma geldı hıcbı anlamı yok canım.anlam arama ben az once bıda yaptım negatıf.Kızlar erken gebelik testinde ikinci çizgi beyaz çıktı neden olabilir
Kuruma çizgisi olabilir canim kaçıncı dk da çıktı o önemliKızlar erken gebelik testinde ikinci çizgi beyaz çıktı neden olabilir
İnşallah canım sabah adet sancısı girdi ama o kadar ağır değildi hafifte değildi baktım yok birşey. Şimdide geçti. Çok heyecanlıyımAnladım canım beklediğin iyi olmuş o zaman inşallah bu sefer güzel haberler alırız
Bugün olmazsam yüksek ihtimalle gebeyimdirEvet bende yapmiyorum ondan Olumsuz görmektense beklemek daha iyi gibi geliyor
Al benden de o kadarBoyle gizli kapakli aile evinde cok gebe çıktı bu yaz darisi basina hayatim
En fazla 10 dk sonra bozuktur diye düşündümKuruma çizgisi olabilir canim kaçıncı dk da çıktı o önemli
Prolaktinim normal sınırdaydı sonrasında 154 çıktı. Bir tane daha vardı şuan hatırlamıyorum hangisiydi. Clife ile hamile kalanları da duydum ama takipli kullanmak daha sağlıklı.Daha önceden hormon değerleriniz kaçtı, kullandıktan sonra kaç oldu acaba?
Bende öyle düşünüyorumTest bozuk olabilir canim
Anladım öneriniz için teşekkür ederim. Benim geçen ay yumurtlamam oldu ama bu ay testle bi türlü yumurtlama yakalayamadım. Bu sebeple clife kullananlar oluyormuş o yüzden sormak istedimProlaktinim normal sınırdaydı sonrasında 154 çıktı. Bir tane daha vardı şuan hatırlamıyorum hangisiydi. Clife ile hamile kalanları da duydum ama takipli kullanmak daha sağlıklı.
Adet bitimi hafif masaj yapın etkili oluyor bir de kuru incir iyi geliyor yumurtlamaya ama bazen olmuyor yumurtlama. Yani isterseniz kullanıp deneyin ama onun yerine balın içine çörekotu atıp yiyin daha etkili bence.Anladım öneriniz için teşekkür ederim. Benim geçen ay yumurtlamam oldu ama bu ay testle bi türlü yumurtlama yakalayamadım. Bu sebeple clife kullananlar oluyormuş o yüzden sormak istedim
goren yardim etcek birileri varmi kizçelerKizlar ben analamadim siviyi almayi 1030da birakiyrum 13.30dada tuttugum idrarimla 2 3 damla damlatiyorum yanlis birseymi yapiyorum hala silik pik falan goremiyorim silik biraz koyulasmaya basliyor ertesi gun silik