Ekim gelinleri hu huuu

Kirmizidikenlimavicicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
40
Puanlar
98
Arkadaşlar merhaba:halay:

Birileri ile aynı duyguları paylaşıyor olmak çok güzel.
Ekim de evlenicek olanlar varsa biraz konuşalım, dertleşelim haldaşlar
Az kaldı azzz :)

Arkadaşlar merhaba:halay:

Birileri ile aynı duyguları paylaşıyor olmak çok güzel.
Ekim de evlenicek olanlar varsa biraz konuşalım, dertleşelim haldaşlar
Az kaldı azzz :)

ekimde değil ama kasımda olabilir hazırlığın var mı desen hiç yok :) bu hafta sonu nişanım olacak ona bile hazırlığım yok :) böyle de rahat bi insanım :)

Evet 16 ekim hazırlıklar ufak ufak devam kına süslemelerine başladık gibi davetiyeler hazır gelinlik dikiliyo ama bana vakit geçmiyo 2 ay çoook uzuuun :)))

Evet 16 ekim hazırlıklar ufak ufak devam kına süslemelerine başladık gibi davetiyeler hazır gelinlik dikiliyo ama bana vakit geçmiyo 2 ay çoook uzuuun :)))

2 ay dediğin nedir kız :) göz açıp kapayıncaya kadar geçer bi de yaklaştıkça hazırlıklarda hızlanır ama sen baya baya tamamlamışsın gibi :) eee çeyiz tamam mı ?

Onlarıda gördükçe bişey alıyorum sonu gelmeyecek gibi çeyiZin çokda zevkli hergün alışveriş:)senin nezaman nasıl gidiyo haZırlıklar?

Onlarıda gördükçe bişey alıyorum sonu gelmeyecek gibi çeyiZin çokda zevkli hergün alışveriş:)senin nezaman nasıl gidiyo haZırlıklar?

damat beyimiz kasımda istiyor bende erteliyorum mayısa arada çok uzun bir zaman varmış düğünü uzatmamalıymışız :) benim bu hafta sonu nişanım var ona bile daha hazırlığım yok belki kasımda düğünüm olacak ona da hiç bi hazırlığım yok :) çok rahatım demi

En güzeli hem daha samimi oluyo bende öyle yaptım. aynı günü bidaha bidaha yaşayasım var emin ol çok güzel olacak;)aklında nasıl birşeyler var?süsleme yapacakmısın?

Fikir olarak yardımcı olurum istediğin zaman:KK66:

pasta kessem mi kesmesem mi mesela çok kararsızım. bizim nişanda zaten oynama olmayacak yengem bari o zaman pasta kesilsin dedi eskiden sıcak bakıyordum ama şu anda istemiyorum pasta merasimini bak onda bile kararsızım :(

Pasta olsun bence yani ben yaptım 1 gün önce sipariş vermen lazım.benim herşeyim mor beyazdı pastayıda ona göre yaptırdım.bi renk seç kendine hadi seni hazırlayalım;)

Back