- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 28
12.günüm canım günaydınHiç belli olmaz canım dualarımız seninle 13.güne de çıkar ise %90 pozitif olur inşaallah müsterih olasın
Koyulasma yok malesef hatda dun daha belirgindi sankiBuda 12.gün koyulaşma yok ama
Daha yenide olabilir 14.güne kadar hcg çok düşük çıkarKoyulasma yok malesef hatda dun daha belirgindi sankiAma yinede bekleyin belkide mucize bir sekilde hamile oldugunuzu ogrenirsiniz
Evet tabikide oyle zaten 12 gun cok kisa bir sure hcg icin . O yuzden 14 gunun dolmasini beklemek en iyisi bence.Hatda kan testi en dogrusu cunki evde idrar testi silik cizgi yanilta biliyor kimisinde gercekten hamile kimisinde yalanci cizgi.Sizin adet olmaniz gereken gun ne zaman? En dogrusu gunu beklemek ben sonradan uzulmemek icin test falan yapmiycamDaha yenide olabilir 14.güne kadar hcg çok düşük çıkar
İşte 3 gün sonra adet tarihim yarın 13.günüm yarında test yapayım bakalımEvet tabikide oyle zaten 12 gun cok kisa bir sure hcg icin . O yuzden 14 gunun dolmasini beklemek en iyisi bence.Hatda kan testi en dogrusu cunki evde idrar testi silik cizgi yanilta biliyor kimisinde gercekten hamile kimisinde yalanci cizgi.Sizin adet olmaniz gereken gun ne zaman? En dogrusu gunu beklemek ben sonradan uzulmemek icin test falan yapmiycam
Adet gunune bir sey kalmamis zaten bence bekleyin InseAllah adet olmassiniz ve o zaman testi tekrarlayin varsa koyulasicaktir zaten. Hayirlisi olsun hakkimizdaİşte 3 gün sonra adet tarihim yarın 13.günüm yarında test yapayım bakalım
Amin inşallahAdet gunune bir sey kalmamis zaten bence bekleyin InseAllah adet olmassiniz ve o zaman testi tekrarlayin varsa koyulasicaktir zaten. Hayirlisi olsun hakkimizda
Birde şöYarın 12.gün koyulaşma olursa şüphelenmeliyim
hadi hayırlısı bakalım ben olacakmıç gibi hissediyorum yarım bir test ver var ise zaten beta hcg de belli olur az çok12.günüm canım günaydın
Bu arada benimse böyle idi 12 12.14.15.16 günler hep yaptım iki çizgi çıktı 16.günn kan verdim 170 kusur çıktı çocuk .12.günüm canım günaydın
Amin canım inşallah İki yıllık evliyim bir yıldır istiyoruz picos var ben deBu arada benimse böyle idi 12 12.14.15.16 günler hep yaptım iki çizgi çıktı 16.günn kan verdim 170 kusur çıktı çocuk .
İnşaallah sende de öyledir kardeşim.
Ne kadardır istiyorsun ilk gebelik mi
O bende de vardı inan engel değiş Allah nasip etti mi doktor kısırsın dese bile halk olur .Amin canım inşallah İki yıllık evliyim bir yıldır istiyoruz picos var ben de
İnşallh canım benimO bende de vardı inan engel değiş Allah nasip etti mi doktor kısırsın dese bile halk olur .
Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin kardeşim
Günaydın canım Bugün 13.günBu arada benimse böyle idi 12 12.14.15.16 günler hep yaptım iki çizgi çıktı 16.günn kan verdim 170 kusur çıktı çocuk .
İnşaallah sende de öyledir kardeşim.
Ne kadardır istiyorsun ilk gebelik mi
Günaydın canım Bugün 13.günAdet gunune bir sey kalmamis zaten bence bekleyin InseAllah adet olmassiniz ve o zaman testi tekrarlayin varsa koyulasicaktir zaten. Hayirlisi olsun hakkimizda
GunaydinGünaydın canım Bugün 13.gün
Ay ne güzel konuştun canım ya inşallh yarında yapayım test çıkarsa kana hemenGunaydinEvet cizgi hayla belli oluyor Zannediyorumki hamilelik olmasaydi simdiye kadar kaybolurdu. Bence o tek yumurtayla tutdu sende ❤
GunaydinEvet cizgi hayla belli oluyor Zannediyorumki hamilelik olmasaydi simdiye kadar kaybolurdu. Bence o tek yumurtayla tutdu sende ❤
Evet yarinda yest yap yine cizgi belliyse kan var hemen belli olur zaten InseAllah yarin guzel haberler bekliyorumAy ne güzel konuştun canım ya inşallh yarında yapayım test çıkarsa kana hemen
Amin canım inşallahEvet yarinda yest yap yine cizgi belliyse kan var hemen belli olur zaten InseAllah yarin guzel haberler bekliyorum
Gölge var 2.çizgi bence kan verinGünaydın canım Bugün 13.gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?