Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yaptınız mııııııı?Merhaba bende 22 ekimde 5.gün çift embriyo transferi oldum cuma günü test günüm ancak günler geçmek bilmiyor. Erken gebelik testi yapsam mı bilemiyorum. Yalancı pozitif görüp sonradan üzülmekten korkuyorum
sanırım negatif yarın kan vereceğimTest yaptınız mııııııı?
Pozitif diğer ikisi ama son yaptığınız test bozuk olabilirDün yaptıklarımın biri erken gebelik testi biri normal kaset testti silik çizgi vardı bugün normal kaset test yaptım tekrar onda hiç yok fotoğraf da koydum alttaki bugün yaptığım
sanırım negatif yarın kan vereceğim
Bilmiyorum ki öyle bir ihtimal var mı? Veya bir günde böyle bir değişiklik olur mu? Özellikle bugün resmen regli ağrısı çekiyorum ara ara geliyor ama progestan kullanmasam wc gidip kontrol edicem reglmi başladı diye. Böyle birşey yaşayan var mı bilmiyorum keşke birileri yorum yapsa çok üzüldümPozitif diğer ikisi ama son yaptığınız test bozuk olabilir
Evet testler bozuk olabiliyor başka bir test yapmamı öneririmBilmiyorum ki öyle bir ihtimal var mı? Veya bir günde böyle bir değişiklik olur mu? Özellikle bugün resmen regli ağrısı çekiyorum ara ara geliyor ama progestan kullanmasam wc gidip kontrol edicem reglmi başladı diye. Böyle birşey yaşayan var mı bilmiyorum keşke birileri yorum yapsa çok üzüldüm
Yarın test günüm sabah kan vereceğim artık ozaman öğrenirim hayırlısı olsun allah herkesin gönlündekini versin inşallahEvet testler bozuk olabiliyor başka bir test yapmamı öneririm
Aminnn üzme hemen kendini düşürme moralini Allahın izniyle pozitif gözüküyor dilerim sağlıkla ilerlerYarın test günüm sabah kan vereceğim artık ozaman öğrenirim hayırlısı olsun allah herkesin gönlündekini versin inşallah
Amin aminnn inşallah hepimiz sağlıklı bebişlere kavuşur
Nasıl sonuçlar???Amin aminnn inşallah hepimiz sağlıklı bebişlere kavuşuruz
264 çıktı şükür . Pazar günü tekrar test vereceğim artışa bakacak doktorNasıl sonuçlar???
Ay hadi gözünüz aydın264 çıktı şükür . Pazar günü tekrar test vereceğim artışa bakacak doktor
Teşekkür ederim . Hayırlı olsun inşallah sizin de güzel sonuçlarınız olur güzel güzel tutunur miniğinizAy hadi gözünüz aydın
Bende bugün transfer oldum