Ekim ayinda transfer olacak varmi acaba yada olmus

Benim de Kasım Aralık gibi olacak yarın iğnelere başlıyorum bi 12 sonra yumurta toplanacak. Ama bende rahim dinlendirme yapacakmış 1 ay. Canlı embriyo koymayacağız dondurup dinlendikten sonra çözüp koyacağız dedi transferime daha var yani ama çok heyecanlıyım sizde nasıl oldu

Bugün gebelik aşısı oldum estrofem hem ilaç hem fitil olarak, progestan fitil ve prolutex iğne kullanıyorum. 29undan itibaren de prograf kullanacağım transferim ise 31 Ekimde 5. Gün embriyolarıyla çift olarak yerleştirilecek. Kasılma serumu da transfer günü yapılacak sabırsızlıkla bekliyorum

Merhaba bende 22 ekimde 5.gün çift embriyo transferi oldum cuma günü test günüm ancak günler geçmek bilmiyor. Erken gebelik testi yapsam mı bilemiyorum. Yalancı pozitif görüp sonradan üzülmekten korkuyorum

Dün yaptıklarımın biri erken gebelik testi biri normal kaset testti silik çizgi vardı bugün normal kaset test yaptım tekrar onda hiç yok 😔 fotoğraf da koydum alttaki bugün yaptığım
Test yaptınız mııııııı?
sanırım negatif yarın kan vereceğim

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    89,1 KB · Görüntüleme: 44
Dün yaptıklarımın biri erken gebelik testi biri normal kaset testti silik çizgi vardı bugün normal kaset test yaptım tekrar onda hiç yok 😔 fotoğraf da koydum alttaki bugün yaptığım

sanırım negatif yarın kan vereceğim
Pozitif diğer ikisi ama son yaptığınız test bozuk olabilir

Pozitif diğer ikisi ama son yaptığınız test bozuk olabilir
Bilmiyorum ki öyle bir ihtimal var mı? Veya bir günde böyle bir değişiklik olur mu? Özellikle bugün resmen regli ağrısı çekiyorum ara ara geliyor ama progestan kullanmasam wc gidip kontrol edicem reglmi başladı diye. Böyle birşey yaşayan var mı bilmiyorum keşke birileri yorum yapsa çok üzüldüm

Bilmiyorum ki öyle bir ihtimal var mı? Veya bir günde böyle bir değişiklik olur mu? Özellikle bugün resmen regli ağrısı çekiyorum ara ara geliyor ama progestan kullanmasam wc gidip kontrol edicem reglmi başladı diye. Böyle birşey yaşayan var mı bilmiyorum keşke birileri yorum yapsa çok üzüldüm
Evet testler bozuk olabiliyor başka bir test yapmamı öneririm

Ben de 30 Ekim Çarşamba günü transfer oldum. Yani bugün 2.günüm. Evde yatıyorum sürekli sadece tuvalete kalkıyorum. Acaba yürümek mi iyi gelir yatmak mı bilemiyorum. Siz nasıl geçiriyorsunuz bu süreci

X