Ekim ayında en çok neler okundu?

themis1990

canım oğlum mertim
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
30.176
38.361
34
Hac'da yaşanan faciadan kıl payı kurtulan iki oyuncu... Ankaralı Namık'ın şoke eden ölümü... Ayrılıklar, aşklar... İşte ekim ayında en çok okunan haberler...

MURAT YILDIRIM - TOLGAHAN SAYIŞMAN ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Hac görevini yerine getirmek için Mekke'ye gidenler arasında Tolgahan Sayışman ile Murat Yıldırım da vardı. Mina'da yaşanan faciadan 5 dakikalık bir farkla kurtulan iki oyuncu ibadetlerini tamamlayıp Türkiye'ye döndü. İkilinin kıl payı kurtulduğu olay en çok okunan haberlerden oldu.

CESUR EBRU

Ebru Şallı'nın cengiz Abazoğlu'nun adL için hazırladığı 'Sonsuz' koleksiyonunu tanıttığı defileye cesur bir kıyafetle katıldı.
Abazoğlu imzalı mavi body ve transparan eteğiyle ilgi odağı olan Şallı'nın muhabirlere verdiği fotoğraf çok sayıda 'tık' aldı.

UĞURTAN SAYGINER YILLAR SONRA ORTAYA ÇIKTI

90’lı yılların sevilen dizisi “Bizimkiler”in Cemil’i Uğurtan Sayıner, geçtiğimiz hafta Levent’te görüntülendi. Muhabirlerin sorusu üzerine 6 yıldır İzmir’de yaşadığını söyleyen oyuncu, orada tiyatro yaptığını belirtti. “Namerde muhtaç değilim. Günümüz sanatçılarının derdi para olmuş” diye dert yanan oyuncunun bu sözleri, sosyal medyada ses getirdi

BATUHAN KARACAKAYA ŞAŞIRTAN DEĞİŞİM

Aşk-ı Memnu’daki Bülent karakteriyle tanınan Batuhan Karacakaya, değişimiyle birçok kişiyi şaşırttı. 18 yaşındaki Karacakaya’nın sosyal medyada paylaştığı pozlar, çok konuşuldu.

HARİKA AVCI: KENDİMİ VURDUM
Harika Avcı, Hürriyet’e verdiği röportajda bir itirafta bulundu. Eski eşi İbrahim Öztürk’ten şiddet gören ve yollarını ayıran Avcı, kendisini vurduğunu söyledi: “Kendimi bilerek vurdum. Bu yaşadıklarıma karşı bir protestoydu aslında”

ANKARALI NAMIK İNTİHAR ETTİ

Ankaralı Namık” lakaplı Namık Uğurlu, evinin balkonundan atlayarak intihar etti. Evli ve 2 çocuğu olan sanatçının bu haberi okuyan herkes şaşkına döndü

NAZLI HAMARAT YENİ BİR AŞKA YELKEN AÇTI

Geçtiğimiz aylarda eşini kaybeden Nazlı Hamarat, “İşte Benim Stilim” yarışmasında yeni bir aşka yelken açtığını açıklamıştı. Hamarat, Doruk adlı sevgilisiyle fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı. Hamarat’ın Doruk adlı sevgilisiyle paylaştığı bu mutluluk pozlarına birçok yorum yağdı.

Ankaralı Namık a çok üzüldüm. ALLAH günahlarını affetsin.
Nazlı Hamaratın yeni sevgilisini bi an eski eşi sandım... Ne diyelim mutluluklar...

Bir insan aylar önce eşini kaybedip aynı sene içinde nasıl sevgili yapar anlamıyorum aşk sevgi tutku bu kadar mı basit oldu artık :/ ben Allah gecinden versin eşimi kaybetsem aklımı yitiririm.

Bence hiç bir insana"tiksinç" denmemesi gerekiyor. Sonuçta oda Allah ın bir kulu.
yüzüne 10 kat boya badana yapıp

kocam öldü ühhh demesinin ardından adamanı kırkı çıkmadan

başka heriflerle sarmaş dolaş olması

hem tipi hem huyu tiskinç bana göre

yüzüne 10 kat boya badana yapıp

kocam öldü ühhh demesinin ardından adamanı kırkı çıkmadan

başka heriflerle sarmaş dolaş olması

hem tipi hem huyu tiskinç bana göre
Huyu bencede hiç hoş karşılanacak bişey değil ama yüzüne bi ton makyaj sürüp dolaşması onu tiskinç yapmazki. Dediğim gibi Allah kulu. Allah ın yatattığı hiç birşeye tiksinç diyemeyiz biz.

Huyu bencede hiç hoş karşılanacak bişey değil ama yüzüne bi ton makyaj sürüp dolaşması onu tiskinç yapmazki. Dediğim gibi Allah kulu. Allah ın yatattığı hiç birşeye tiksinç diyemeyiz biz.
Allahın yarattığı gibi kalsaydı belki bu durumlara düşmezdi zaten

allah insanları günahsız yaratır onlar zamanla günahkar olur

allah insanları estetiksiz yaratır insanlar kendini bu durumlara düşürür

benim gözümde tiskinç hem fiziksel hem kişiliksel

tiskinç dememin nedeni çirkinliğinden çok kendini çevirdiği durum

Eğer sözün kendini düşürdüğü durumaysa tamamdır. Ama sen beni anlamak istemedin her neyse nazlının adına savunma yapmayacam daha fazla çünkü yapmam gereken ev işlerim var

Eğer sözün kendini düşürdüğü durumaysa tamamdır. Ama sen beni anlamak istemedin her neyse nazlının adına savunma yapmayacam daha fazla çünkü yapmam gereken ev işlerim var

karşılıklı anlaştığımıza göre
kolay gelsin o vakit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…