Ekim ayında bebegınıze kavusmanız dilegiyle

pembemasal

Ya nasip de RABBİNE bırak
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
2.071
1
106
- Yurtdışı
Selam arkadaslar umutları ekım ayı olanlar... gectıgımız sene kasım ayından berı burda topık acmaktayım Rabbime sukurler olsun kı benım umudum eylulde yeserdı sımdı her zaman acamasam da merak etıgınız sorular varsa sıze seve seve yardımcı olurum kı daha onceden tecubbelı arkadaslarım da var onlarda dılerlerse sızın sorunlarınıza umutlarınıza ısık tutarlar ben polıkıstık tedavısı gordum ve Allaha sukur Hamıleyım sımdı Rabbim hepınızın hayırlı dıleklerını gerceklestırsın ve Bebegımızı kucagımıza almayı nasıp etsın Amin

ayy cnm hayırlı olsun, Rabbim sağ sağlim kucağında görmeyi nasip eder ins.. bizde böle kedinin ciğere bakması gibi bakıyos iste simdilik :)))))

ama bi arastırmalar yaptım deminden beri, aksamdan beri kırmızıları görünce, bi kendime geleyim dedim arastırmalara devam dedim.. ve ARISÜTÜ nü gördüm okudum epeyce her derde deva anlamında yazılarını okudumm.. ve kullanmayı düsünüyorum sen ne dersin bu konuda ? yada bilgisi olanlar ?

canım benım ılk once vucudu gebelıge hazırlayaln bebegın de sınrı gelısımıne yararı olan folık asıt kullan her gun bı tane eczaneden al ve her gun ıc esıne kecı boyunuzu pekmezı yedır her gun bır yemek kasıgı mesır macunu yedır ve sen arı sutu polen ye her gun bır kasık suyla yut ve tabıkı dualar ben kadır gecesı 313 ayetel kursı okudum meyrem suresını okudum ve umudunu sakın kaybetme Allah senın de yuzunu guldursun doktora hıc gıttın mı ya da bazı durumlarda sen gıtmısen de bısı yoksa da esını goturmeyı dene canım benım Allah hepımızın kucagına hayırlı saglıklı evlatlar versın Amin

cnm ... folik asit kullanalı çok oldu ama bi faydasını göremedim maalesef.. keçi boynuzu nu esim yedi tabiki.. hatta bunun yanısıra, bi 5kiloluk neredeyse kavanozun içine zeytenyagına batırılmıs diyeyim kuru incir yedi.. bunuda sperm için kullandı ama yinede bi sonuç alamadık..mesir macununu pek hatırlamıyorum.. ama dediğim gibi arısütünün çok etkili olduğunu okudum her ikimiz için de, onu da en kısa zamanda alıp baslamayı istiyorumm.. insan her acının sonrasınad yeniden bi güç geliyo rabbi tarafından .. yoksa dünyası yıkılıyo bian için .. kadir gecesi deyince, o gece rüyamda halamınoğlunun 4 çocuğu var, ve bana dedi ki rüyada (insaAllah seninde çocuğun olur) ve çok etkilendim böyle bir gecede olduğu için boşa çıkmıcak Allah'ın izniyle diye düsünüyorum ama bu ay değildi o ayrı tabi.. geçtiğimiz ay Kenzü'l - Arş diye bir dua duymustum bi arkadastan, onu okudum her7 Cuma, cuma saatinde, bugün 7. cumam ama maalesef hastayım simdik. ama arkadas 7.cumasında hamile olduğunu öğrenmis. demek ki onun zamanıydı denk geldi diye düsünüyorum ..amin cnm amin insallah dileklerin için çok tesekkür ederim .. doktara tabiki gidildi de, kısmetimizde olan zamanı henüz bulamadığımız için bi sonuca varamadık simdilik ..

aminnnn
merhabalarr :)rabbim hayırlısıya bebişini koklamayıda nasip etsin inş...ben sorularımı doktora biriktirdimm kağıda yazıp vercemm:)))))))))artık yeter diyipp

ya kızlar 14 ekim pazar günü adet olmam lazım ama eşim daha şimdiden test yap diye ısrar ediyo.
bende daha çıkmaz zamanı var diyorum.bu pazartesi alsam pozitifse çıkarmı?
eğer pazartesi test yaparsam adetimden 6 gün önce test yapmış olucam.fikir verin lütfen..

çok fazla bilmiyorum ama kan daki en erkençıkar mı ki ?

canım daha 10 gün var bence acele etme zaten adet geçmeyince idrar testleri çıkmıyor
adetin geciksin öyle yap inşallah istediğin sonucu alırsın :)

canım daha 10 gün var bence acele etme zaten adet geçmeyince idrar testleri çıkmıyor
adetin geciksin öyle yap inşallah istediğin sonucu alırsın :)

evt idrardan adet günün geçince çıkıyormus ne olduğu .. acele etme derim ama ..

bizde böle kedinin ciğere bakması gibi bakıyos iste simdilik :)))))ben ne diyim simdi sana bide diyosunki regl gördüm tatliligim mi kaldi halen cok tatlisin su yazdigin mesajlara bi baksana yine cok güldürdün beniallahta seni insaallah bi an önce güldürür....

iyi bari azcık daha bekliyim :)
ilk defa bu ay böyle sabırsızım.sizden geçti bana bu sabırsızlık
yoksa her ay gayet relax takılıyodum

pembemasalım canım cici hamişim:) Ekim topiğinde her zamanki gibi uğurlu gelir, isteyen herkesin bebişi gelir inşallah..

ben ekim ayını boş geçiyorum, izmirde ailemin yanındayım kociş evde inşallah kasım ayına diyorum artık:) Sen nasılsın keseyi gördünüz mü?

Bannuuuu selam canimmm, hatirladinmi beni ?????? nasilsin ? bayadir giremedim, bebish durumu malum hala yok bi gelisme ( her ay umutla bekliyoruz yoruldum artik beklerken sen iyimisin canim , digerlerini göremedim simdilik ama insallah cok cok hamish haberleri vardir , Eceli yide göremedim, umarim herkez iyidir ...!

Canim tebrik ediyorum seni , allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim . DARISI BASIMIZA :)

evet canım benım mını mınacık bısı:) kasım ayında senden guzel haberler beklıyoruz canım benım dualarım sızınle

Canim tebrik ediyorum seni , allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim . DARISI BASIMIZA :)
Amin canım benım Allah herkeze nasıp etsın Amin

nurtopu gibib bir topiğimiz olmuşinşallah nur topu gibi bebişlerimiz de olacak bu ay..pembemasalcığım teşekkür ederiz dualarında bizleri de an olurmu..bebişine de söyle cennette bizim bebişlerimizi görürse söylesin annecikler heyecanla onları bekliyorrrr
bende kendimce tefriciye okumaya başladım kızlar..kimseye de söylemedim..sadece size söylüyorummbiraz uzun sürecek bitirmeme ama ne bileyim Allahtan ümit kesilmez..

Allah dualarını kabuletsın canım sıze tafsıyem kımseye annenız dısında cocuk olana kadar cocuk dusundugunuzu soylemeyın hamıle kalana kadar yanı cunku cok ustunuze gelen olabılır ınsnları bılırsınız hıc kımse dusuncelı davranmıyor bu gıbı konularda bol bol dularla edın ben ok dua ettım arkadaslarım ANNEM Allah hepsınden razı olsun

cnm 5.5 yıllık evliyim zaten o tacizlere çok maruz kaldım..hatta çocuğumuz olmuyo zannedip laf sokmalar inceden oldu:))artık alıştım ben kimseyi sallamıyorum..zaten 2 aydır çocuk düşünüyoruz ama onlar beni uzun yıllardır bekliyorum zannediyorlar
hamile kalınca bende onlara lafı sokucam..zannettiğiniz gibi ''kısır''değil ''patates salatasıyım'' diycemmmmm
çok dua ediyorum Rabbim evladımızla sınamasın bizi..zor günler yaşadım canımı tek kardeşimi kaybettim..tam toparlandım derken birde bebek özlemiyle yanmayayım inşallahh

Allah sabır versın canım benım Allah evladını tez zamanda kucagına versın Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…