- Konu Sahibi Saricicek97
-
vayy tamam ıste hamılesın ben 27 ckmıstı 11 gun. sımdı 2 gun sonra tekrar kan testı yapacan 2 ye katlanması lazım. Insallah guzel haberler alacaksın canım.35.5 canım dayanamadım test yaptım 13. Gün bugün nasıl sence
Öyle mi dersin canım erkenden sevinmek istemiyorumvayy tamam ıste hamılesın ben 27 ckmıstı 11 gun. sımdı 2 gun sonra tekrar kan testı yapacan 2 ye katlanması lazım. Insallah guzel haberler alacaksın canım.
sana mesaj yazdım ben ozelden .Öyle mi dersin canım erkenden sevinmek istemiyorumsen kaçıncı haftandasin nasıl ilerledi süreç özel msj atmayi denedim sana yapamadim
Asilamanin mi 14. Günü iğnenin mi canım gozun aydın olsun inşallah hamilesindir35.5 canım dayanamadım test yaptım 13. Gün bugün nasıl sence
Aşılamayı sayarsak 13.gun canım ovitrelle min 15.gunu. Allah razı olsun inşallah güzel ilerler rabbim gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı eylesinAsilamanin mi 14. Günü iğnenin mi canım gozun aydın olsun inşallah hamilesindir
Ben de çok zor dayandım eşime kalsa pztsiye kadar bekliycektik ama ikimizin de ise gitmesi lazım hem ben bu belirsizlikle kafamı veremezdim çok kötü birşey arafta gibiydim. Aslında hala da öyle hemen sevinmek istemiyorum canım hadi bakalım inşallah güzel haberleri paylaşırım sizlerle deAmin canım inşallahbenim de aşılamanın 7. Günü iğnenin 9.gunu test yaptım ama doğruluk oranı ne olur bilmiyorum iki üç gün sonra tekrar deneyeceğim dayanamiyorum ki
Hemen yapmayi düşünüyorum canım .İnşallah 2. de tutar canım üzülme hemen yapacakmısın 2. Aşılamayı ben 1 ay ara veriyorum.
13. gün yaptım kuzum .kacıncı gunu yaptın canım 9. gun mu . erken daha cıkmaya bılır
ben 11. gunu yapmıstım 27 felan cıktı. dr hatta cıkmaz hayal kırılıgı yasarsın demıstı. yınede bekle 15 gun olsun
Evet çok güzel söylemişsin biz birbirimizi en iyi anlayanlardanizİnşallah canım ya inşallah bu sene bitmeden bebişlerimize kavuşuruz birlikteAslında hepimiz birbirimizi en iyi anlayanlarız, rabbim en yakın zamanda hayırlı evlatlar nasip eylesin hepimize
Ben de aşılamanın 7. Günü iğnenin 9. Günü yaptım beta hcg 13 çıktı ne demek bu sence iğne etkisi mi yoksa tutma ihtimali var mı acabavayy tamam ıste hamılesın ben 27 ckmıstı 11 gun. sımdı 2 gun sonra tekrar kan testı yapacan 2 ye katlanması lazım. Insallah guzel haberler alacaksın canım.
iğnenin etkisi 10 gun dıyorlar. erken olabılırde ama 2 gun sonra kesın yaptır.yanı 1 gun farkla da hala etkısı olurmu bılemedım.Ben de aşılamanın 7. Günü iğnenin 9. Günü yaptım beta hcg 13 çıktı ne demek bu sence iğne etkisi mi yoksa tutma ihtimali var mı acaba
Anladım canım. hayırlısı olsun.Pes etmek yok ınsallah onumzdekı ay alırın guzel haberler13. gün yaptım kuzum .
Zaten adet oluyorum gibi lekelenme başladı
Canım sen yine bi aşılama gününü saymadan 12, 13. Günü bekle en sağlam öyleBen de aşılamanın 7. Günü iğnenin 9. Günü yaptım beta hcg 13 çıktı ne demek bu sence iğne etkisi mi yoksa tutma ihtimali var mı acaba
O kadar zor ki beklemek adet olacagim diye korkuyorum bir kaç gün de olsa sevinirim belki diye sürekli test yapmak istiyorumCanım sen yine bi aşılama gününü saymadan 12, 13. Günü bekle en sağlam öyle
Ah bilmez miyim. E yap madem her gün tekrarlayıp gelişime bakabilirsinO kadar zor ki beklemek adet olacagim diye korkuyorum bir kaç gün de olsa sevinirim belki diye sürekli test yapmak istiyorum
Yaptım bugün aşılamanın 10.ignenin 12.gunu beta hcg 5.62 çıktı bu ayda hayaller suya düştü anlaşılan valla umutlarının tek tek çökmesi beni mahvetti iyiceAh bilmez miyim. E yap madem her gün tekrarlayıp gelişime bakabilirsin
İğnenin 12. Günü yaptım 5.62 çıktı değer gittikçe düşüyor bu da olmadiiğnenin etkisi 10 gun dıyorlar. erken olabılırde ama 2 gun sonra kesın yaptır.yanı 1 gun farkla da hala etkısı olurmu bılemedım.
ben 10. gun ıdararda test yapmıstım cok sılık hayalı cızgı cıkmıstı .ama asılamanın 10 gunuydu. ınsallah hamılesındır .pozıtıf dusunelım kı pozıtıf sonuc olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?