- 26 Nisan 2022
- 1.438
- 1.628
- 34
Âmin İnşaAllah teşekkür ederim Rabbim en kısa sürede size de nasip etsin İnşaAllahaa çok sevindim sizin adınıza sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin teşekkür ederim cevap için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Âmin İnşaAllah teşekkür ederim Rabbim en kısa sürede size de nasip etsin İnşaAllahaa çok sevindim sizin adınıza sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin teşekkür ederim cevap için
aminn inşallahÂmin İnşaAllah teşekkür ederim Rabbim en kısa sürede size de nasip etsin İnşaAllah
Sizin yaş kaç? Benimde basarisiz bi transferim var. Ve embrriyo cok az olusmustu. Bu takviyeyi bende alacağim.insalah hayirlisiyla Allah herkesi çocuklariyla sevindirsinTamam o zaman kesinlikle redostim + ımprly ve folikasit kullanın. Benim prowomen ile 7 tane yumurta olmuştu.Bu söylediklerimden sonra 17 tane toplandı. 8 tane 5. Gün embriyosu oldu. Şuan ikizlere hamileyim hamd olsun
33 yaşındayımSizin yaş kaç? Benimde basarisiz bi transferim var. Ve embrriyo cok az olusmustu. Bu takviyeyi bende alacağim.insalah hayirlisiyla Allah herkesi çocuklariyla sevindirsin
33 yaşındayım
Merhabalar Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin. Imperly partogenin sayfasında var erkek için kullanılıyor diye biliyordum bayan olanı içindemi var benimde 6 yıldır gebelik hiç olmadı yumurta rezervim düşükTamam o zaman kesinlikle redostim + ımprly ve folikasit kullanın. Benim prowomen ile 7 tane yumurta olmuştu.Bu söylediklerimden sonra 17 tane toplandı. 8 tane 5. Gün embriyosu oldu. Şuan ikizlere hamileyim hamd olsun
Merhaba bende ımpryl kullandım doktor verdi bu zaten bir takviye o yüzden erkekte kullanıyor olabilir kutusu buyduMerhabalar Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin. Imperly partogenin sayfasında var erkek için kullanılıyor diye biliyordum bayan olanı içindemi var benimde 6 yıldır gebelik hiç olmadı yumurta rezervim düşük
Merhaba. Erkek de kadın da kullanabiliyorMerhabalar Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin. Imperly partogenin sayfasında var erkek için kullanılıyor diye biliyordum bayan olanı içindemi var benimde 6 yıldır gebelik hiç olmadı yumurta rezervim düşük
Hoca bana Omegrav verdi sadece yumurta rezervim düşük 2.tüpe hazırlanıyorum nasipse acaba sizin kullandığınız ilaçrdan kullansam ters etki yaparmı korkuyorumMerhaba. Erkek de kadın da kullanabiliyor
Doktorunuza danışmadan kullanmayın İnşaAllah güzel sonuçlar alırsınızHoca bana Omegrav verdi sadece yumurta rezervim düşük 2.tüpe hazırlanıyorum nasipse acaba sizin kullandığınız ilaçrdan kullansam ters etki yaparmı korkuyorum
Canim merhaba 21.gun bende lucrin igne olacağım bir kac yerde lucrin ignenin regl getirmedigibi okudum korkuyorum kac gun sonra reglim gelir normalde 28 30günde bir regl oluyorum bu arada bugunde cyclo progynova hap basladim tup bebek tedavisindeyim regl olduktan sonra transfer olucagim yardimci olursan cok sevinirimcanım muhtemelen sana yumurta baskılayıcı ıgne yapcaklar , lucrın ya da zoladex..
cunku ben gecen adetın 13.gunu gıttım konustuk vs, bana 21.gün vurulmam ıcın lucrın ıgne verdı dotkorum..
bu ayda adet olunca ıkıncı gunu gel dedı ..
Bende öyle bir etki yapmadi csnim ya, günunde regl olmuştumCanim merhaba 21.gun bende lucrin igne olacağım bir kac yerde lucrin ignenin regl getirmedigibi okudum korkuyorum kac gun sonra reglim gelir normalde 28 30günde bir regl oluyorum bu arada bugunde cyclo progynova hap basladim tup bebek tedavisindeyim regl olduktan sonra transfer olucagim yardimci olursan cok sevinirim
Canım peki sende cyclo progynova kullanmismiydin pekiBende öyle bir etki yapmadi csnim ya, günunde regl olmuştum
Canım peki sende cyclo progynova kullanmismiydin peki
[/QUOT
Yok canım onu kullanmadım
Bak sen kullanmadigin halde reglin gelmis sende 21.Gun olmustun dimi igneyi peki kac gun sonra regl geldi
Merhaba öncelikle hayırlı sonuçların olsun inşallah sıkıntı yapma bende 21.gun vurulmustum o iğneden doktora sormuştum ya regl olmazsam DİE o da bu regline etki etmez transfer sonrasi için demişti yani yine regl olmuştum gününde içini rahat tutCanim merhaba 21.gun bende lucrin igne olacağım bir kac yerde lucrin ignenin regl getirmedigibi okudum korkuyorum kac gun sonra reglim gelir normalde 28 30günde bir regl oluyorum bu arada bugunde cyclo progynova hap basladim tup bebek tedavisindeyim regl olduktan sonra transfer olucagim yardimci olursan cok sevinirim
İgnenin amaci ve neye etki ettigini biliyormusun peki kuzum inşallah bende gunumde regl olurum gunumde olursam eger en gec 12 13 eylul gibi olmam gerekiyor cyclo progynova kullanmismiydin peki sen canımMerhaba öncelikle hayırlı sonuçların olsun inşallah sıkıntı yapma bende 21.gun vurulmustum o iğneden doktora sormuştum ya regl olmazsam DİE o da bu regline etki etmez transfer sonrasi için demişti yani yine regl olmuştum gününde içini rahat tut
Merhaba kızlar nasılsınız ben uzun zamandır bu sitedeyim hepiniz hoş geldiniz takip ediyorum çoğu kişiyi bu arada hayırlı olsun inşallah umarım güzel geçmiştir transferin canım bende 5.gun önce transfer oldum henüz belli değil test günümü bekliyorum hayırlısı olsun inşallahMaşallah umarım katlanarak devam eder kaçıncı gün embryosuydu sizin benim de 27 eylül transfer günü ama ekim sayılır gerçekten
Merhaba canım ben o ilaçtan kullanıyorum şu an transfer olduğum için kestik adet olamadigim için uzun zamandır kullanıyorum sende mi kullanıyorsunİgnenin amaci ve neye etki ettigini biliyormusun peki kuzum inşallah bende gunumde regl olurum gunumde olursam eger en gec 12 13 eylul gibi olmam gerekiyor cyclo progynova kullanmismiydin peki sen canım
Merhaba ben coktan gebe kaldim ve dogum yaptim kizim 4 aylık oldu bile ❤Merhaba canım ben o ilaçtan kullanıyorum şu an transfer olduğum için kestik adet olamadigim için uzun zamandır kullanıyorum sende mi kullanıyorsun
Transfer den sonra o ilac kullanilmiyor zaten canım İnsallah pozitif sonuc alirsin bilgilendir bizlerideMerhaba canım ben o ilaçtan kullanıyorum şu an transfer olduğum için kestik adet olamadigim için uzun zamandır kullanıyorum sende mi kullanıyorsun