• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Klomen Kullananlar

inselseo24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2023
22
4
1
19
merhaba,ben 7 ay önce düşük yapmıştım 9 haftalık kalbi durdu bebeğimin sonra 3 ay korunduk 4 aydırda bebek istiyoruz 3 ay olmayınca bu ay bende klomene başladım eşimdede bendede hiç bi problem olmadığı için doktorum 50 mg verdi 5 gün kullan dedi klomeni,adetimin 13. günü pazarteside kontorole gideceğim? Alttan muayane zormu?Kaç dk sürüyor ve klomenden sonra akıntım kasık ağrım çok fazla oldu bunun nedeni nedir? yumurtalarım doktora gitmeden kendilğinden çatlamaz demi?

merhaba,ben 7 ay önce düşük yapmıştım 9 haftalık kalbi durdu bebeğimin sonra 3 ay korunduk 4 aydırda bebek istiyoruz 3 ay olmayınca bu ay bende klomene başladım eşimdede bendede hiç bi problem olmadığı için doktorum 50 mg verdi 5 gün kullan dedi klomeni,adetimin 13. günü pazarteside kontorole gideceğim? Alttan muayane zormu?Kaç dk sürüyor ve klomenden sonra akıntım kasık ağrım çok fazla oldu bunun nedeni nedir? yumurtalarım doktora gitmeden kendilğinden çatlamaz demi?
Merhaba cnm bende pazartesi doktora gidicem umarım güzel sonuçlar alırız bende adetimin 5. Günü kullandım kontrol e gidip yumurtamin ne kadar olgunlaştıgına bakicaz normalde çatlatma iğnesi olunuyor yani yumurta 18.20 milim boyuta ulaştığı zaman çatlatma iğnesi yapılır bende öyle olucak muhtemelen sizde de öyle olur klonmenden kaynaklı kaşık ağrın olmuş olabilir bende de var biraz daha önce de kullandığım için biliyorum ağrı yapabiliyor bizde 3 yıldır evliyiz ilk bir yıl korunduk daha sonra isteme yoluna düştük çok şükür bı sıkıntımız yok klonmen tedavisine başladık umarım müjdeli haberler alırız

Merhaba cnm bende pazartesi doktora gidicem umarım güzel sonuçlar alırız bende adetimin 5. Günü kullandım kontrol e gidip yumurtamin ne kadar olgunlaştıgına bakicaz normalde çatlatma iğnesi olunuyor yani yumurta 18.20 milim boyuta ulaştığı zaman çatlatma iğnesi yapılır bende öyle olucak muhtemelen sizde de öyle olur klonmenden kaynaklı kaşık ağrın olmuş olabilir bende de var biraz daha önce de kullandığım için biliyorum ağrı yapabiliyor bizde 3 yıldır evliyiz ilk bir yıl korunduk daha sonra isteme yoluna düştük çok şükür bı sıkıntımız yok klonmen tedavisine başladık umarım müjdeli haberler alırız
Amin inşallah bende yarın gidicem kontrole inşallah büyümüştür yumurtalar ve hemen iğneyi oluruz🤲🏻

Amin inşallah bende yarın gidicem kontrole inşallah büyümüştür yumurtalar ve hemen iğneyi oluruz🤲🏻
Gittiniz mi kontrole? Ben gittim doktor 12mm 14 mm büyüme var dedi iki gün sonra gel dedi 20 mm ulaşınca çatlatma iğnesi yapicaz dedi

Gittiniz mi kontrole? Ben gittim doktor 12mm 14 mm büyüme var dedi iki gün sonra gel dedi 20 mm ulaşınca çatlatma iğnesi yapicaz dedi
Gittim😍benimkiler 3 tane biri solda ikisi sağda büyümüş ve yeterli olgunluğa gelmiş 17 mm iğneyi yaptı yarında ilişki saati verdi umarım ikimizde hayırlı haberler alırız😍😍😍

Gittim😍benimkiler 3 tane biri solda ikisi sağda büyümüş ve yeterli olgunluğa gelmiş 17 mm iğneyi yaptı yarında ilişki saati verdi umarım ikimizde hayırlı haberler alırız😍😍😍
Doktor Bana 20 mm olunca yapalım dedi sonra 36 saat sonra ilişki dedi
Ayy inşallah canım haberleselim burdan zamanımız aynı ya merak ettim inşallah güzel haberler veririz birbirimize 🤲🏻😊
Eşim rüya görmüş sabah uyankr uyanmaz anlattı bana rüyamda hamileydim bana müjde verdiler eşin hamile diye ve müjdeyi veren kişi de kuzeni ve onun da 7 yıl çocuğu olmadı şu an 2 çocuğu var rüyada o söylemiş eşime bı aceba mi dedim kendi kendime ama çevremde öyle çok rüya görüp söyleyen oldu ama eşim ilk defa gördü

İğneyi karnından kaptı doktor sanırsam ağrı falan oldu mu
Gittim😍benimkiler 3 tane biri solda ikisi sağda büyümüş ve yeterli olgunluğa gelmiş 17 mm iğneyi yaptı yarında ilişki saati verdi umarım ikimizde hayırlı haberler alır

İğneyi karnından kaptı doktor sanırsam ağrı falan oldu mu
evet karından yaptı yok yok olmadı hiç ağrı hissetmedim bile alttan muayanede çok kolaydı ben ilk defa oldum alttan ama hiç korkcak bişey yokmuş tabiki haberleşelim mutlaka instadan da bana yazabilirsin @gunisigihomes detaylı konuşırız

Bende gittim doktora bu gün iğne yapıldı 24 mm 21 mm olmuştu doktor 20 ve 21 in üstü olsun istemiyoruz 20 21 olabilir dedi alttan muayene zordu yani benim psikolojik olabilir çünkü rahim filminin etkisinden çıkamadım iğne daha kolaydı ya korktum bende😂 neyseki iki dk bı işlemdi tm yaziyorum haberleselim:)

Bende bugün doktora gittim. Adetimin 2. Gunu bugun. Yarin klomene basliyorum. Hepimiz guzel haberler aliriz insallah

Merhaba bende 5 6 ay önce boş gebelik yaşamıştım şimdi yine düşünüyoruz cumartesi doktora gittik değerlerim normaldi bana da klomen verdi 5 gün bir tane kullan ve gün aşırı ilişki önerdi cumartesi tekrar kontrole çağırdı süreci hiç bilmiyorum açıkçası hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah :)

Back