Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Edhak Merhaba :)) Ya ben Sımdı YorumLara bakarken senın gobısı gordum masallah cok tatLı Ama hıc hamıLe bı kadına benzemıyorsun Destınaya Aynen KatıLıyorum Popon Gobısınden daha buyuk ve Sonra baskalarının yazımı ıle OgLun oLacagını ogrendım Ama hıc Erkek karnına benzemıo Sasırdım... benım Gobısımde erkege benzıo dıolar ama kızım olacakNeyse kı Safak 96
![]()
canım teşekkürler aslında bakıyorum kilom normal 7-8 kilo arasında değişiyor ama nereye gidiyo bende pek anlamış değilim sizin göbüşlerin fotolarına bakıyorum benim göbüş gerçekten küçük görünüyo gözüme daha göbek deliğim bilem dışarı doğru çıkmadı
valla bende önceleri hep kız diye düşünüyodum ama 3 tür dr a gidişimizde dr kesin erkek dedi oğluşumuzun pipisini bile fotolayıp verdi
o yüzden canım hiç belli olmuyo öyle göbek sivriyse erkek yayvansa kız diye...
bakalım kesin sonucu zaten doğunca görcez şurda şafağa ne kaldıcoksekeriremsu
valla canım benımkı kız evet.ama her goren erkek dıyor kız deyınce şaşırıyorlar.aaaaa erkek gıbı aynı dıyorlar :) ama dr a 3. keredır hala kız mı dıyorum hala kız dıyor..