Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tokuşturma şoww yapıcazz:roflol:bu arada kevsercim senin resimler kapalı sildinmi nettin..veeee eylull vee nisa77 vee yade vee yağmur ankara nerde len öbüşler çocuklar doğacakkklava:
ben size diyom millet yeni yeni soruyo hamilemisin diye 6 aylık diyince baya bi şaşıryolar :1shok:yani kilo falan ben hissetmiyorum aldığımı da tartı gösteriyo +4,5 valla pek almadım herhalde
maşşallah büyütmüşsün kızını kevser ben sizin resimleri gördükce hamilemiyim diye şüpheye kapılıyorum ama kızım anında tekmeyi basıyo ben burdayım diyee belki 2 hafta sonra benim de karım o kadar olur:)))
kevsercim cok tatlı olmusunuz yaaa:1hug: canım benm..allahım nazarlardan saklasın senin ve hepimizi
buarada nisacım cok normal..kevserle aramızda 2 hafta var.1 hafta önceki halimiz bile farkediyor..destinacım göbüş topluluğu süper olmus ellerine sağlıkŞeniz ta nerden baksan coğu 1 ay önceki resimler:mymeka:yenileyin len resimlerklava:bizim gibi her hafta bitiminde resim koyun..mesela bizim yarın resim günümüz.24+0:sm_cool::sm_cool::sm_cool: