• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eker pembe / Kendi iirleri

xsxeker pembe

kzımı sen koru rabbim...
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2007
4.610
35
118
37
İstanbul
Yalnızlıktan çatlayan sabır taşına yazdım adını

Karanlıktan sıyrılan bir kurşun deldi duygularımı

Ve sen gittiğin gün geldi ölüm korkusu

Hadi demek vardı şairin şiirlerinden çıkan meleğe

Hadi demek vardı ağlayan bebeklerin gözlerine

Bir sele irkilen, baykuşları kovmak vardı sapanlarımızdan çıkan taşlarla

Annesinin yanı başında elleri kan içinde kalan bebeğe sarılmak ve hadi demek vardı…

Ölmekten korkmamak ve haykırmak neye haykırdığını bilmeden

Yokluğa beklide

Karanlıklara küfreden meczuplarla aynı havayı solumak

Gerçeği göremeyen gözlerden anlamak gerçekleri

Hayatı bir yılanın zehrinde solumak

Ağlamak sensizliğe ama gizlemek senden ayrı olduğumu

alıntıdır şeker pembee

hadi gel bebeğim beklemekten yoruldum çok yoruldum annem gel artık bebeğimmm yoruldum annem hadi bebeğim kanatma artık yüreciğimi ösledim annem senin içimdeki varlığını seni seviyorum annecim geleceğin günü umutla bekliyorum gelişinde merhaba diyemedim gidişindeye elvedam dilimden dökülmedi gözyaşlarım veda etti sana bu defa merhaba diicem hemde çığlıklarla ama veda etmeyeceğim meleğim sana asla demeyeceğim seni seviyorum annecim

bence artık bu acı sendromundan kurtulmaya çalış..sürekli karamsar ve acılısın..artık önünde guzel gunler olabileceğini de düşün..bu sana daha iyi gelecektir

canım öyle sanıyorum ki sen yazarak rahatlıyorsun... aksi halde bütün bu duyguları içinde biriktirmek insanı bitirir.

canım öyle sanıyorum ki sen yazarak rahatlıyorsun... aksi halde bütün bu duyguları içinde biriktirmek insanı bitirir.

aynen öyle sersoy eğer yazmazsam içimde patliicakgibi duyumsuyorum yazmak ii gelio anlamak zor belki ama yazdıkça daha ii hissediyorum hiç değilse içimde kalmıyor iim daha ii olucam daha olmadı bi piskolağa gidicem şuanda sadece yazmayı istiyorum zaten bi çok yazımda ellerim klawyede dolaşıyo ve hissettiklerim çıkıyor ortaya emin olun bu bi vicdan azabı eminim daha güzel günlerim olacak bebeğimle ilgili hayaller bile kurtuyorum ben artık(yani inşallah hamiş olunca gelecek bebeğimle)

öle şeler yazma bak bizide üzüyosun zaten aklım çıkıyo karnımdaki bebişe bişi olcak diye

saçmalama bebeğin sağlıkla umut dolu bir dünyaya gelecek benim acımın depreşme sebebi geçen kürtaj olduğum doktordan doktorumun bazı raporlar istemesi üstüne öğrendiğim bi gerçek bebişim 5 değil 10 haftalıkmış o yüzden yine depreşti yaram

Back