E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
ek tercıhler nezaman başlıyor bılen varmı acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üniversitelere ''ek yerleştirme'' takvimi belirlendi. 2009-ÖSS'ye giren adaylardan baraj puanlarını aşan adaylar 5-9 Ekim günleri arasında ek yerleştirme için başvurabilecek.
Ek yerleştirmede tercih yapabilmek için hiçbir yükseköğretim programına yerleştirilmemiş veya Açıköğretim Fakültesinin kontenjansız programlarına yerleştirilmiş olmak gerekiyor.
Bu arada, ek yerleştirme kontenjanlarının henüz netleşmediği ancak üniversitelerin ön lisans ve lisans programlarında 140 bini aşkın boş kontenjan bulunduğu öğrenildi.
merhaba bayanlar benım oglum meslek lısesı mezunu ve ılk tercıhte yerlesemedı 2.tercıh te yıne denıcez. bu sene 2 senelık gecıs hakkı son baraajı astı tercıhte bır yanlıslıkmı yaptık acaba dıye dusunuyorum geçiş hakkı için başka bırşeymi yapılması gerekıyodu tercıh formunu okuldan aldık notunun yettıgı okulları 1. tercıh 2. tercıh olarak sırayla 9 tercıh yaptık kendı dalında okula kayıt yapıldı dıye belgeyıde aldık ama notumuz fazlasıyla olmasına ragmen hıç bır yere yerlesemedık sızce neden. sadece not değil şasında olması gerektıği kanısına vardım şimdıye kadar arastırdıklarıma göre bir cevap verebilirseniz memnun oluruz.Teşekkürler.
Yüksek Öğretim Kurulu’ndan (YÖK) yapılan açıklamada, ÖSS’de 8 bin 400 yeni ek kontenjan verildiği bildirildi.
YÖK’ten, dün gerçekleştirilen Genel Kurul toplantısında alınan kararlarla ilgili yazılı açıklama yapıldı.
Açıklamaya göre, Genel Kurul’da 2008 ÖSYS Yükseköğretim Programlarına Ek Yerleştirme Kılavuzu incelendi. Ek yerleştirme başvuru tarihleri 8–13, kayıt tarihleri ise 20–22 Ekim olarak belirlendi.
tarih bu
2008 yazıyo amaCADIARZU