• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Ek pure mamalar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ecem899

askim ve oglum (L)
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2010
1.397
44
118
Hollanda
Slm arkadaslar 10 gun sonra oglum 4 aylik kavanoz pure tattirmak istemiyorum kendim patates havuc mesela yapmak istiyorum denemek icin emziriyorum da ama 6 aya kadar gunluk degilde arada bir yedirmk istiyorum sagolun simdiden cok basittirde emin olmak icin

Ne demek istediğini anlamdım ama sanırım tarif istiyorsun
Kavanoz mamaları bence de verme evde mis gibi kendin hazırla tatlım
4 ay daha erken ama tatırabilrsin de tabi
Benim yaptığım sebze püresinde ben sebzeleri bazen buharda pişiriyorum bazende haşlıyorum
Kabak,patates,havuç küp küp doğruyorum üzerini kapatacak kadar su koyup haşlıyorum.
Sonra da haşlanmış olan sebzeleri blendırdan geçirip 1 çay kaşığı zeytinyağ ekliyorum
İlk başlarda bebeğin sevmeyecektir hatta kusacak gibi hareketlerde bulunuyorlar
Ama bu çok normal..sakın ha içerisine salça,tuz katmayasın
Birazda sulu yapmanda fayda var canım bebişin daha çok küçük en aazından yutması kolaylaşır

Ne demek istediğini anlamdım ama sanırım tarif istiyorsun
Kavanoz mamaları bence de verme evde mis gibi kendin hazırla tatlım
4 ay daha erken ama tatırabilrsin de tabi
Benim yaptığım sebze püresinde ben sebzeleri bazen buharda pişiriyorum bazende haşlıyorum
Kabak,patates,havuç küp küp doğruyorum üzerini kapatacak kadar su koyup haşlıyorum.
Sonra da haşlanmış olan sebzeleri blendırdan geçirip 1 çay kaşığı zeytinyağ ekliyorum
İlk başlarda bebeğin sevmeyecektir hatta kusacak gibi hareketlerde bulunuyorlar
Ama bu çok normal..sakın ha içerisine salça,tuz katmayasın
Birazda sulu yapmanda fayda var canım bebişin daha çok küçük en aazından yutması kolaylaşır

Cok sagoll canim deneyecegim :)

Back