Kızlar acil olarak ek iş yapmam gerekiyor, evden veya internetten. Ama çalıştığım için çok vaktim de yok. Sizlerin bildiği böyle bir iş var mı? Varsa nasıl yapabilirim lütfen bilgi verir misiniz?
Kayın vvalidem çok güzel atkılar, süslü örgüler yapabiliyor ama bu işe yarar mı bilmiyorum! Bileniniz varsa yardımcı olabilir mi?
ben bir sivil toplum kuruluşunda çalışıyorum istanbulda.. kadınların yaptığı ürünlerin pazarlanmasına yardımcı oluyoruz. mağaza taksimde olduğu için satılan ürünlerde çok seçici davranıyor görevli arkadaşımız..
Vakıfın adı : Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı
Şule hanım kendisinden bilgi alabilir, dükkanı ziyaret edebilirsiniz..
Aynı zamanda işini geliştirmek isteyen bayanlar için kredi desteği de sağlanıyor.
çeşitli eğitim programların da ücretsiz faydalanabiliyorsunuz.. Türkiye'nin çeşitli illerinde kadın kooperatifleri ve çocuk yuvaları açtık.
Birde evden çalışmak istemezseniz haftasonları marketlerde stand görevlisi olarak da çalışabilirsiniz. kardeşim bu işle ilgileniyor. isterseniz onunda telefonunu verebilirim. (istanbul şart değil bir çok ilde iş imkanı mevcuttur)
hm evet el işi diyince herkes çeyiz türü yada bilindik tarzda örgüler getiriyor tabi bunların satışı da olmuyor. artık kimse böyle şeyler satın almıyor.
çeşitli buzdolabi magnetleri, mumlar, el yapımı sabunlar, likörler,
el yapımı bebekler.. el yapımı farklı tazda şapkalar. hediyelik.
vs vs.. türü. yaratıcı ürünler satılabiliyor genelde.. mesela artık kumaşlardan ajanda kaplayan bayanlar var.. veya keçeden ev süsleri.. benim gördüklerimden bazıları bunlar.
Yolunuz taksime düşerse uğrayın gezin mağazayı..