yardımcı olurmusnzmerhaba ek iş arıyorsanız adresinden bana ulaşırsan yardımcı olabilirim evinizde yaparak ek gelir elde edebilirsiniz
canim soyle soyliyim ben sirketin adini yazdigim icin ve aynen soyledigin gibi yalanci konumuna düsmemek icin facebook hesabimin linkini atmistim banlanma sebebim budur. bunun benim yaptigim isin gercekciligiyle alakasi yok yani. buyur ekibime seni de alayim gercekten varmiymis zengin olan kendi gozlerinle gor derdim fakat benim ekibimde senin gibilerine yer yok. sen bu isin icinde olmadigin icin ne yazik ki hicbir zaman baska insanlarin hayatina dokunmanin anlamini bilemeyeceksin ama bizler coktan firsatin farkina varip akillica davrananlar olarak kalicaz. bir sürü network sirketi var hepsinin pazarlama plani farklidir. önyargili olmani anlarim cünkü bende senin gibi basladim bu ise iyi ki de baslamisim. simdi ben sana hangi sirket oldugunu söylemiycem tabi ki seni önyargilarinla basbasa birakiyorum
sakin ol şampiyon
O zaman kadınlar klübünde reklam yapmazsın gider kendine bir site kurarsın . O kadar profesyonelsen sanırım bu hesabında yakında tamamrn ortadan kaldırılır . Sanada başarılar , kendini parçalarcasına sadece yazı yaz okey?sakinim canim isi bilip bilmeyen herkes profesör kesiliyo ya ona hasta oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?