EK İŞ ARAYANLAR

kiciksem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2017
8
0
1
44
merhaba ek iş arıyorsanız adresinden bana ulaşırsan yardımcı olabilirim evinizde yaparak ek gelir elde edebilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne tür el işlerinden bahsediyorsunuz ?

Herkese iyi akşamlar İş arayan,ekmeğimi taştan çıkarırım diyen herkese seslenmek istiyorum buradan. Sizlere harika bir is teklifim var.. Çalışma saatlerinizi kendiniz ayarlayabileceginiz,istediğiniz kadar para kazanabileceğiniz bir iş, çünkü ne kadar çalışırsanız o kadar çok kazanırsınız. Merak edenler bana ... adresinden ulaşabilirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba eger iyi bir gelir elde etmek istiyorsaniz size yaptigim isi anlatabilirim.hayatinizin firsati belki sadece bir evet de gizlidir. asla risk almazsiniz eger kullanacaginiz ürün sizin icin bir risk sayilmazsa... sistemimiz diger sirketlerden daha farkli benim de ilgimi ceken bu olmustu zaten. kisa sürede kariyer yapma imkaniniz da var cocugunuza miras birakabilirsiniz.en önemlisi de hesabiniza aylik bir para akisi saglarsiniz. hanimlar bu kadar korkmayin cocuklarinizin ve kendi geleceginiz icin yapin bunu sonrasinda emin olun dua edeceksiniz benim gibi

Ne yaparak kardeşşşş ....
Zaten hesabın banlan mış. Okadar gerçekçi olsaydın ne iş olacağını açıklama zahmetinde bulunurdun. Evdr iş yaparak kim zengin olmuşta , miras falan bırakmışş??.
Asparagasmısın nesin?

canim soyle soyliyim ben sirketin adini yazdigim icin ve aynen soyledigin gibi yalanci konumuna düsmemek icin facebook hesabimin linkini atmistim banlanma sebebim budur. bunun benim yaptigim isin gercekciligiyle alakasi yok yani. buyur ekibime seni de alayim gercekten varmiymis zengin olan kendi gozlerinle gor derdim fakat benim ekibimde senin gibilerine yer yok. sen bu isin icinde olmadigin icin ne yazik ki hicbir zaman baska insanlarin hayatina dokunmanin anlamini bilemeyeceksin ama bizler coktan firsatin farkina varip akillica davrananlar olarak kalicaz. bir sürü network sirketi var hepsinin pazarlama plani farklidir. önyargili olmani anlarim cünkü bende senin gibi basladim bu ise iyi ki de baslamisim. simdi ben sana hangi sirket oldugunu söylemiycem tabi ki seni önyargilarinla basbasa birakiyorum

ayrica yaptigimiz isi evde yayilarak yapmiyoruz hickimse size firsatlari altin tepside sunmaz- bunun icin hirs lazim inanc lazim hedefler koyman lazim. bu isi herkes yapamaz sadece insan iliskileri iyi olanlar yapar yani sen yapamazsin üzgünüm sen bir liderlik sifatina yakismiyorsun malesef

sakin ol şampiyon

sakinim canim isi bilip bilmeyen herkes profesör kesiliyo ya ona hasta oluyorum.
O zaman kadınlar klübünde reklam yapmazsın gider kendine bir site kurarsın . O kadar profesyonelsen sanırım bu hesabında yakında tamamrn ortadan kaldırılır . Sanada başarılar , kendini parçalarcasına sadece yazı yaz okey?

Network marketing işi çok emek ve sabır isteyen bir iştir... arkadaş çok gereksiz bir şekilde sinir yapmış,bu şekilde davranmak markanın değerine zarar verir... Bizler insanlara işimizi anlatırız kabul edip etmemek tamamen karşımızdaki kişinin kararıdır, kabul etmiyor diye seviyeyi ilkokul seviyesine çekmek gülünç bir duruma düşürür insanı.. neticede herkesin hayat görüşü bir olmak zorunda değil.

bayanlar ek iş yapmak isteyen evde boş oturmayın öğrenciler ek gelir kazanmak isteyenler ayda 200-3000 tl arası kazanmak istiyorsanız mesaj ay atabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…