Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece anne sütüyle beslenen oğluma 5 ay civarı ufak ufak tadimlar yaptirdim işte biz yemek yerken 1 çay kaşığı yoğurt veya 1 parça yumurta sarısı, bir parça peynir gibi gibi 6 ayına 1 hafta kalada ek gıdaya geçtik sebze püreleri meyve püreleri 6. Ay böyle geçti 7. Ayda normal öğünler verdim çorbalar falan yaptım 10 aydan sonra bız ne yersek ondan yedi çok tuzlu ve baharatlı olmamak kaydıyla şuan 2 yaşına girmek üzere asla yemek ayırmayan herşeyi yiyen bir çocuk ha tabi birfek 1 yaşına kadar tatlı ve abur cubur vermedim bütün yemeklere sebzelere damak tadı iyice alıştı sonra ufak ufak verdim tatli vs.Ek gıdaya ne Zaman başladinz bebeğim 4 aylık olucak 10 gün sonra arkadaşlarım 4 aydan sonra başla dedi sizce ne yapmalıyım ve de kilo almasını istiyorum
Sadece anne sütüyle beslenen oğluma 5 ay civarı ufak ufak tadimlar yaptirdim işte biz yemek yerken 1 çay kaşığı yoğurt veya 1 parça yumurta sarısı, bir parça peynir gibi gibi 6 ayına 1 hafta kalada ek gıdaya geçtik sebze püreleri meyve püreleri 6. Ay böyle geçti 7. Ayda normal öğünler verdim çorbalar falan yaptım 10 aydan sonra bız ne yersek ondan yedi çok tuzlu ve baharatlı olmamak kaydıyla şuan 2 yaşına girmek üzere asla yemek ayırmayan herşeyi yiyen bir çocuk ha tabi birfek 1 yaşına kadar tatlı ve abur cubur vermedim bütün yemeklere sebzelere damak tadı iyice alıştı sonra ufak ufak verdim tatli vs.
5 ayda az az tadıma başlatayim düşünüyorumBence 6. ayını doldurmasını bekleyin
Anne sütü alıyorsa altıncı aya kadar bekleyebilirsin tabi ama yine beşinci ayın içinde yoğurttan falan tattirabilirsinizEk gıdaya ne Zaman başladinz bebeğim 4 aylık olucak 10 gün sonra arkadaşlarım 4 aydan sonra başla dedi sizce ne yapmalıyım ve de kilo almasını istiyorum
Öyle yapmayı düşünüyorum canımAnne sütü alıyorsa altıncı aya kadar bekleyebilirsin tabi ama yine beşinci ayın içinde yoğurttan falan tattirabilirsiniz
Anldim canım benim bı arkadaşım var 4aylik oğlu var elma püresi havuç püresi falan veriyo ben 5 ayda tadım yapicam zaten anne sütüyle besleniyorEskiden doktorlar 4 aylıktan başlatıyormus ben o zamandan minik tadımlar yapıyordum ama tam olarak 5. Ayda tadım yaptım hep 6. Aydan sonra tam anlamıyla başladım 7. Aydan beri 3 öğün şeklinde devam ediyorum
4 aylık başlatmayı düşünmüyorum zaten sadce düşüncelerinizi almak istedim4 aylık bebek ek gıdaya başlatılmaz. Aceleniz nedir?
Hayatı boyunca sürekli yiyecek. O yüzden ilk 6 ay sadece anne sütü. 1 yaşına kadar da %80 anne sütü %20 ek gıda. 1 yaştn sonra gittikçe ek gıdayı çoğaltırsınız ama blw yapın lütfen. 2 çocuğumu da öyle büyüttüm şimdi bir bebeğim var onu da öyle büyüteceğim inş. Hem çocuk için hem aile için harika bir şey. Dediğim gibi acele etmeyin. Onların midesi küçücük, zaten hayatları boyunca hep yiyecekler bari biraz geç yesinler.4 aylık başlatmayı düşünmüyorum zaten sadce düşüncelerinizi almak istedim