Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
4 aylık bebeğime birkaç gün önce meyve suyu vermeye başladım başlarda birkaç kaşık içiyordu. daha sonra tatil dönüşü hava değişikliğindenmidir burnu tıkandı geceleri çok gaz çıkarmaya başladı. sütünü de doğru dürüst içmediğinden meyve suyunu da verince çıkarıyor. sizce devam etmelimiyim ekgıda vermeye?
Meyvenin suyunu değil de cam rendeyle rendeleyip posasıyla birlikte vermelisin.İlk başlangıçta elma ve armutlu başlayabilirsin, mevsimi olduğu için 2-3 gün sonra şeftali daha sonra üzüm ilave et
Birde sütünü içmediğini söylemişsin, inek sütü bebeklere yasak biliyorsun devam sütü kullanıyorsundnr umarım.
canim zaten bebegin daha 4 aylik ek gida icin acele etme bi süre ara ver ama 6 aydan sonra vermeni tavsiye ederim bide meyveyle degilde havuc kabak gibi sebze püreleriyle baslaman daha iyi olur meyve tatli oldugu icin alisip daha sonra sebzeyi rededebilir
sen nasıl veriyordun ki canım
elbette biberonla başlamalısın
önce farklı tatlara alışmal ıki sonra da kaşığa alışsın
ben öyle yaptım rendeledim,tülbentten geçirdim ve biberonla verdim
neredeyse 2 ay olacak yeni yeni püre halinde kaşıkla vermeye başladım. zamanı gelince kaşığı öğreniyor hiç korkma
bu arada meyveye alışıp sebzeyi sonra reddeder diye ben de okumuştum ama sanırım sorun yaşamıyorum çünkü meyve suyuyla aynı anda sebze çorbasına da başladım ve onu da uzun süre biberonla verdim
iyice alıştı şimdi yavaş yavaş katılaştırarark kaşıkla veriyorum ve yiyor
bencede 4 ay biraz erken..bagırsaklarını yorarsınız..almıyosa ısrar etmeyin..bide hangi meyveyi veriyosunuz? masum sanılan biçok meyve çok ciddi alerjen yapıda..o nedenle acele etmeyin..dr.danışarak katı gıdalara başlayın..
kilo alımı sınırda olduğu için ve anne sütünü az emdiği için doktor başlattı ek gıdaya. yanında devam sütü de veriyorum tabiki.başta kaşıkla başlamıştım ama şimdi biberonla verdim meyve suyunu 50ml kadar içti. burnu tıkanık olduğu için biraz iştahsız. bugün şeftali ve armut karışımı verdim. meyveleri tek tek mi vermek gerekiyor? bir de kaşıkla beslemeye bir daha ne zaman geçebilirim?
bence meyveleri başta tek tek ver zamanla karışık verirsin
madem doktor ek gıdaya geçirdi o zaman sebze çorbası ve muhallebi de verebilirsin sanırım ben vermiştim çünkü
kaşık kullanımı için de acele etme
bebekler hemen kabul etmiyor ama her gün kaşıkla uğraş ,sonra biberonu ver
tanısın yeter başlarda
önce de yazmıştım biz ek gıdaya başlayalı neredeyse 2 ay olacak bu hafta tam olarak kaşığa alıştı kızım ki sabırsızlandığında hala da kaşık yetmiyor,biberon veriyorum