Bebek Beslenmesi ek gıdaya geçiş yardım lütfen

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Arkadaşlar şöyle plan yapan varmı şu saatte şunu yediriyorum (yediridiğiniz şeyin tarifi ile beraber lütfn)şu saatte altını değiştiriyorum vs. varsa bizim gibi acemi annelere de yardımcı olup hayır duasını almış olur.

slm canım benim bebişim yeni 5 aylık oldu ben sana yedirdiklerimi yazayım sabah kalkınca saat 9,00 gibi uyanır önce anne sütü alıyor ben yetersiz diye mamada veriyorum sonra saat10,30 gibi 120 cc mamanın içine 3 cicibebe 2 çay kaşıgı pekmez yumurta sarısı 1/4 karıştırıp veriyorum sabah altını değişşiyorum zaten (her 3 saatte değişiyorum bu arada ) 12,00 gibi uyuyor 1 saat falan 1,30 gibi meyve püresi yiyor (hero baby alıyorum ben yarısını veriyorum diğer yarısını ertesi gün yiyor) 16,00 de ya mama veriyorum yada anne sütü alıyor uyuyor 18,00 gibi kalkıyor 19,00 da pekmezli yoğurt yiyor yarım kase kadar 21,00 de muhallebi yapıyorum arı mama yiyor saat 22,30 gibi emziriyorum uyuyor ... aslında sebze başladım öglenleri ama reddetti şimdi biraz gecmesini bekliyorum tekrar deniyecegim yardımcı olduysa ne mutlu bana ...

benim kızım yeni 5.ayına girdi ve yavaştan ek gıdaya başladım 2 gündür.sabah cam rendede elma rendeleyip verdim ama anca 1 çay kaşığı yedi reddetti.akşam bebelacın irmikli muhallebisini verdim bir kaç çay kaşığı yedi kustu.bugün yine verdim akşam mamayı yine bir kaç çay kaşığı ama bu sefer kusmadı.eğer bir tane daha verseydim kusacaktı gerçi.çok az yemiyormu?yoksa geçiş dönemimi?ne kadar sürede alışır sizce?

yavaş yavaş yiyecek canım gayet normal.ilk baştan fazla zorlamamak gerek.ilk önce 1 2 kaşıkla başladık bizde.sonra gitgide arttı.şimdi yarım çay bardağı içiyoruz
bir de cam rendeden geçirdiklerini süzüyorsundur heralde demi.yazmamışsın o yüzden soruyorum.eğer rendeden sonra verirsen o yüzden de alamaz.çünkü yutamaz daha

slm kızlar öncelikle bu siteden gerçekten çok şey öğrendim hepinize çok teşekkür ederim,
benim oğluşum henüz 5 ay 6 günlük 1 ay önce ek gıdaya başladım ilk günler biraz kabızlık yaşadık ama 2 haftadır çok iyiyiz ben gündüz anne sütü veriyorum akşam 19'da muhallebi,21'de mandalin,elma,armut,muz,nar,havuç veriyorum,23'tede 4 adet cicibebeyi organik süt ile ezip veriyorum iştahla yiyip uykuya dalıyoruz,

fakat binim sıkıntım çorbalar ve yapılışları nekadar sebze ve nekadar yağ kullanılmalı deneyimli anneler yardım edin lütfen,
şimdiden çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…