Premature Bebekler ek gıdaya geçenlerden yardım

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

lorasima

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
96
0
96
47
Samsun
Arkadaşlar bugün dr bana ek gıdaya geçebilirsin önce meyve sularından başla dedi sizlere sormak istediğim meyve suyunu hangi öğün verdiniz verdikden sonra mama verdinizmi ben denedim almıyor o öğünü atlıyormusunuz yardım ederseniz sevinirim

Ara öğün olarak veriyorsunuz. sabah kahvaltıdan 2 saat sonra deneyebilirsin. meyveden sonrada mama almaması doğal. zaten mideleri küçücük. bir süre sonra mama deneyebilirsin.ilk başlarda biraz zor oluyor hele bide iştahsızsa. benim büyük öyleydi yedirene kadar ne şarkılar ne oyunlar yapardım.. ama sonra düzene girecek merak etme.

bende ikizlerime iki gündür kavanoz meyve vermeye başladım 3-4 kaşık mamalardan hemen sonra veriyorum yiyorlar dün ara öğün olarak vermiştim sonraki mamalarını yemediler
düzeltilmiş 4 ayı bitirdik yavaş yavaş tattırmaya başlıyorum
sanada çok kolay gelsin canım

ben bişey sormak istiyorum arkadaşlar.bizim 4 ayımız bitti,düzeltilmiş 2,5 ay.sadece anne sütü alıyor bebeğim güzelde emiyor kilosuda iyi.ama mera ediyorum biz nezaman ek gıdaya geçecez.doktora sordum düzeltilmiş yaşına göre ek gıdaya geçceksiniz dedi.yani 7,5 aylıkkenmi (düzeltilmiş 6 aylıkken).geç değilmi?siz hangi yaşınıza göre ek gıdaya geçtiniz

selam ..benım dr dogdukları aya gore gectı ek gıdaya duzeltılmıs cok gec bencede ama emdıgı ve ıyı kılo aldıgı ıçın olabılır saglık ols

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…