Bebek Beslenmesi ek gıdaya başlayan var mı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

anne sütün yeterliyse ve gelişimi iyise bence başlanmamalı ben mecbur kaldığım için başladım cnm ama ..yinede doktorun daha iyi bilir tabi.. oda haklı alışması zor olurmuş sonraa .. doyurma amaçlı değilde tatma amaçlı verirsenn günde bir iki kaşık belki daha iyi olur diyorum...

canım merhaba ben meyve pürelerinden sonra sebzeye geçtim ama sadece sebzeleri haşlayıp sadece suyunu verdim tadlarına alışsın diye ilk 4-5 gün kadar biberonda tabiki...sonra katı meyve sıkıcağında ya da süzgeçten geçirip verdim..şimdi bir sıkıntımız yok....ilk etapta patates-havuç-pirinç favo:lepi:rim

merhabalar sizleri hamileliğimden bu yana takip ediyorum aranıza yeni katılmak nasip oldu benimde 4,5 aylık bir oğlum var sütüm 4 saatte birsağdığımda 100-150arası geliyor ama sanırım bizimkine yetmiyor ayrıca yakında işede başlayacağımdan ek gıdalara başladım fakat muhallebiyi nekadar vericeğimi bilemiyorum kutusundaki tarife göre 5 tatlı kaşığıyla yapıyorum ama gözüme çok geliyor siz kaç kaşıkla yapıyorsunuz ayrıca formül mamalara baktığımda ayına göre 6 ölçek 180ml 4-5 kez verilebileceği yazıyor siz ne kadarla başladınız*

ben ne denk gelirse yediriyorum valla.fazla kurcalamıyorum. geçen gün aşure bile yedirdim :)) köylerde filan bizim gibi modern hayat takıntısı olan kimse yokki..4 ayını doldurunca ilk 2 hafta bende ne versem diye araştırdım soruşturdum ama sonra anladımki benimki fazla pinpiriklik..yoğurt süt meyve sebze tatlı tavuk balık herşeyi veriyorum :)) hatta hollandalı bi arkadaşım var ona türkiyedeki doktorların yasakladığı şeyleri söyledim de,kadın şok geçirdi..başka topikde de yazdım..doktorlara bakarsak herşeye hayır!! gamlı baykuşlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…