• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ek gıda

Zeytin_zey

Eren ❤️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3.305
Puanlar
83
Kızlar oğlum 5 aylık oldu. Bugün doktor kontrolünde doktor 15 güne ek gıdaya başlayabilirsiniz dedi. Ama tahıllı lifli gıdalarla başlayın dedi. Tahıllı gıda ne verilebilir ki bebeğe

Ben etle başladım ağustos doğumlu. suyunu emiyor ya da püre gibi doktor kavanoz püre ver dedi yakın akrabam et ver dedi çocuk doktoru dişi var dedi veriyorum şimdilik et kabak havuç patates avokado verdim

Son düzenleme:
Ben etle başladım ağustos doğumlu. suyunu emiyor ya da püre gibi doktor kavanoz püre ver dedi yakın akrabam et ver dedi çocuk doktoru dişi var dedi veriyorum şimdilik et kabak havuç patates avokado verdim
Benimki de ağustos sonu doğdu, suya ne zaman başladın

Benimki de ağustos sonu doğdu, suya ne zaman başladın
Başında doğdu daha geçen hafta verdim biz yerken bakıyordu dedesi çocuk doktoru hiç meyve pirinç unu başlama dedi eline kuzu pirzola veriyorum emiyor ama başında bekliyorum bi de kuzu kıyma verdim hindiyi de denicem

Patates havuç et suyunda kaynatıp blenderladım

Elma havuç haslayıp bi kaşık pirinç unu pişirip birleştirdim

Kuzu kıyma ve şehriye haslayıp iyice ezip brokoli de haşlayabilirsin

Buharlayadabilirsiniz brokoli havuç bal kabağı patates

Yumurta sarısı, avakado
Muz armut elma püresi verebilirsin

canım önce herseyden tattırım yap alerjisi falan olabilir - su da ver bunları yedirirsen

Back
X