Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar bebegim 5 buçuk aylık sadece anne sütü aliyor acaba yavastan ek gida tattirmaya baslamalimiyim siz hangi ayda basladiniz ve ilk hangi gidalarla basladiniz
benim sutum yetmemesine rağmen 6. ay asımızla birlikte başladım canm eğer yetiyorsa bence şimdilik anne sutu daha iyi bagirsaklari icin ilk ne verdim dersen sebze meyve püreleri elma armut bal kabağı havuç patates yoğurt
benim sutum yetmemesine rağmen 6. ay asımızla birlikte başladım canm eğer yetiyorsa bence şimdilik anne sutu daha iyi bagirsaklari icin ilk ne verdim dersen sebze meyve püreleri elma armut bal kabağı havuç patates yoğurt
Konu eskimis ama bizde erkenmi gecmi diye emin olamadik ve, 5. ayda ek gidaya basladik. fakat ek gidaya hazir olmadiklarni fark ettim. 6. ayda tekrar basladigimda, sorunsuz almaya basladilar bebekler kendileri belirliyor bence
Merhabalar bebegim 5 buçuk aylık sadece anne sütü aliyor acaba yavastan ek gida tattirmaya baslamalimiyim siz hangi ayda basladiniz ve ilk hangi gidalarla basladiniz
Ben beklenen doğum tarihine göre 180 günü doldurunca başladım ve 6. Aydan erken başlanmaması gerektiğini düşünüyorum. Ek gıdaya erken ya da hızlı başlayan çocuklarda hep kabızlıkla ilgili problemler ya da huysuzluklar gördüm. Bence bağırsakları hazır olmadan vermeyin.