Bebek Beslenmesi Ek gıda sorunu :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Eşim sebze yemeği sevmez o yüzden genelde et yemeği oluyor evde her ne yemek yapsam hep suyuna ekmek banıp verdim öylelikle bi kaç lokma yemişti ama hep tadımlık yedi. Bulamaç yemeyi sevmiyor yoğurduna muz koysam yemez mesela ama yoğurdu ve muzu ayrı ayrı yer. Şimdi bide sanırım diş çıkartıyor iyice huysuzluğu var bi ara iyi yemeye başladı diye sevinmiştim ki şimdilerde geri bıraktı

Zaten bir yaş sonrası yeme azalır

Bir süre eskiden bu kase dolu yerdi şimdi neden yemiyor denir ama sonra alışılır

Bununla ilgili çok yazı var netten bakın

Blw yöntemi öneririm.
Kendi yiyor bebekler.
Sevdiği bişey olsun kraker çikolata bisküvi yiyor ama bugün eline patates verdim hepsini ağzına bastı bastı geri çıkardı yemek istemediği şeylerle bu şekilde oynuyor az önce elma verdim birazını yedi birazını yine aynı şekil ağzına basıp geri tükürdü

Arkadaşlar blw yi önermiş, bende onu diyecektim. Benim oğlumda ek gıdaya geçtiğinden beri döke saça kendisi yiyor, başka türlü kabul etmezdi imkanı yok, şimdi çatal kaşığa terfi ettik şükür
Kendini beslemekten keyif alır bebekler, evin kirlenmesine takılmadan bir deneyin derim.
Birde çikolata, kraker falan demişsiniz ya şimdiden onların tadına hiç bilmese daha iyi aslında. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…