ek gıda kabus oldu :(

bence armut suyu denemelisin , ben ,lk armut suyunu denemiştim. Benm bebeğimde mama kaşığı ile yemiyo hiçbişe kaşığını değiştir. Bide mama sandalyesnde daha kolay yiyorlar

canım benimki hiçbir kaşığı kabul etmiyor. biyerde okudum parmağınızla besleyin diye öyle yapıyorum 2 gündür. kahvaltıyı ve meyve püresini parmağımla yediriyorum ama çorba yada sebze püresini yemiyor maalesef. mama sandalyemiz var ama farketmiyo canım. 2 gündür umutluyum ama, inşallah parmaktan kaşığa geçicez :)

Benım oglumda ek gıdaya gectıgımızde kabız olmustu aynen lavman yapıldı ve duphalac verıldı ama ben duphalacı dırek olarak vermedım yemegının ıcıne kattım o zaman boyle sorun olmadı,bıraz ara ver ıstersen ek gıdaya bırden sevdıgı bısey falan olur onunla denersın tekrar Allah yardımcınız olsun bu arada.

duphalac şurubu bende kullandım bebişime,biraz kıvamlıdır benım bebişin hep boğzaına kacardı mosmor olurdu 1-2 dk zor kendıne gelırdı,sende dıkkatlı ver,10 gun kullanmıstım faydasını gördum,kazbılık cok zor,bebıslerde huzursuzluk yapıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…