• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ek gıda kabus oldu :(

dün sabah 7:30 emzirdim. 10:30 da elmanın suyunu sıktım verdim yemedi. midesi bulandı öğürdü, ikindide yoğurt verdim yemedi, akşam misafirim vardı hepbirlikte sofraya oturduk onada sebze çorbası yaptım, küçük bir kase yedi :) ama bugün yine meyve verdim sabah yine yemedi :( emzirmeyi 3 saate çıkarmaya çalışıyorum ama çok zor oluyo, bide doktorum her istediğinde emzir mutlaka demişti kafam karıştı. emzirsem mi beklesem mi bilemiyorum. çok ağlıyo bekleyince :( bugün 4. gün hala kaka yapmadı ama inatla ilaç vermiyorum bakalım neolacak..

bence armut suyu denemelisin , ben ,lk armut suyunu denemiştim. Benm bebeğimde mama kaşığı ile yemiyo hiçbişe kaşığını değiştir. Bide mama sandalyesnde daha kolay yiyorlar

canım benimki hiçbir kaşığı kabul etmiyor. biyerde okudum parmağınızla besleyin diye öyle yapıyorum 2 gündür. kahvaltıyı ve meyve püresini parmağımla yediriyorum ama çorba yada sebze püresini yemiyor maalesef. mama sandalyemiz var ama farketmiyo canım. 2 gündür umutluyum ama, inşallah parmaktan kaşığa geçicez :)

kızlar benim 6.5 aylık bir oğlum var. ek gıdaya geçmeden önce ben yemek yerken kaşığıma doğru atardı kendini arada bir bir kaşık yoğurt falan verirdim bayıla bayıla yerdi. şimdi ek gıdaya geçtik yemiyor çocuk. kesinlikle kabul etmiyor hiçbirşeyi, ne yoğurt ne meyve ne çorba denemediğim şey kalmadı. ama yaklaşık bir on gün kadar önce kabız gibi olmuştu 4 gün kaka yapmadı lavman yaptılar sonra bir 2 gün ardından yine 4 gün daha yapmayınca doktorumuz duphalac verdi 1 hafta kullan diye. ama çocuğun çok midesini bulandırıyor zorla veriyorum. ondanmı acaba diye düşünüyorum. ne verirsem vereyim ilk kaşıkta öğürüp ağlamaya başlıyor. kaçıyor. anne sütünde problem yok onu alıyor. ama ek gıdayı reddediyor. napıcam ben yardım edin nolur..

Benım oglumda ek gıdaya gectıgımızde kabız olmustu aynen lavman yapıldı ve duphalac verıldı ama ben duphalacı dırek olarak vermedım yemegının ıcıne kattım o zaman boyle sorun olmadı,bıraz ara ver ıstersen ek gıdaya bırden sevdıgı bısey falan olur onunla denersın tekrar Allah yardımcınız olsun bu arada.

duphalac şurubu bende kullandım bebişime,biraz kıvamlıdır benım bebişin hep boğzaına kacardı mosmor olurdu 1-2 dk zor kendıne gelırdı,sende dıkkatlı ver,10 gun kullanmıstım faydasını gördum,kazbılık cok zor,bebıslerde huzursuzluk yapıyor...

Back