• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ek Gıda Geçiş Hakkında Bilgi Alabilir miyim ?

Thermion

Lethe
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2017
5
10
3
Merhaba Arkadaşlar Dün doktorumza Gittik ve ek Gıda geçebileceğimizi söyledi ;

3 Gün Kuralı ile ilk Önce Meyve Püresi ile Sonraki 3 gün Sebze Çorbası Sonraki 3 Gün sonra Yoğurt ve Muhalebi ile başlaya bilirsiniz dedi ?

Benim Sormak istediğim Bir Alerji Olmazsa şayet gıdalara karşı Günlük yemek Alışkanlığı nasıl olması gerekiyor

Her gün mü Meyve Püresi ; Sebze Çorbası dönüşümlü vermemiş mi gerekecez

Sanırım sabah 10-11 arası meyve püresi Öğlenden sonra Sebze yemeği yoğurt Akşam da 8-9 arası muhalebi mi vermek gerekecek ?

Bebeğiniz kaç aylık?
BLW yöntemini araştırdınız mı?
Araştırıp bana göre değil diyorsanız da bahsettiğiniz kadar ek gıda bebeğin anne sütü alımını azaltır. Ek gıda ilk 1 yıl yalnızca ek gıdadır. 6-8 ay arası tadım yapması lazım
8-9 ay arası 1 ana öğün 1 ya da 2 ara öğün
9-10 ay arası 2 ana öğün 1 ara öğün
10-12 ay arası 2 ana öğün 1 ya da 2 ara öğün
12 ay sonrası 3 ana öğün 1 ara öğün şeklinde ilerliyoruz. Ama siz yine de blw yöntemini araştırın sevgiler :KK200:

Bir de uyumadan en az 2 saat önce ek gıda alımı bitmeli. Uyumadan önce bebeğinize muhallebi yedirirseniz doyduğu için değil kan şekeri yükseldiği için uyur.

Merhaba Arkadaşlar Dün doktorumza Gittik ve ek Gıda geçebileceğimizi söyledi ;

3 Gün Kuralı ile ilk Önce Meyve Püresi ile Sonraki 3 gün Sebze Çorbası Sonraki 3 Gün sonra Yoğurt ve Muhalebi ile başlaya bilirsiniz dedi ?

Benim Sormak istediğim Bir Alerji Olmazsa şayet gıdalara karşı Günlük yemek Alışkanlığı nasıl olması gerekiyor

Her gün mü Meyve Püresi ; Sebze Çorbası dönüşümlü vermemiş mi gerekecez

Sanırım sabah 10-11 arası meyve püresi Öğlenden sonra Sebze yemeği yoğurt Akşam da 8-9 arası muhalebi mi vermek gerekecek ?
Ben cocuklarda su saat sunu bu saat sunu yemesi gibi bi kurala karsiyim 15 aylik bebisim var sabah ogle aksam yemek yedirip arada yogurt ve meyve veriyorum ki o da zorlamadan mesela bebisim.gece surekli emdigi icin sabah kahvalti yapamiyor bende zorlamiyorum ne zaman ne yerse onunyiyor sadece corbalarinda et suyuna dikkat ediyorum ve et balik tuketimine dikkat etmeyr siz suanda doyurmak amacli degil tattirmak amacli olmali surekli deneyin donusumlu degil corbayla meyve purrsi birisi ara ogun digeri ana ogun ikisinide almali

Back