Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Oğlum 5 ayını bitirdi, hergün çorba, meyve püresi ve yoğurt yapıp yediriyorum, doktorumuza su ihtiyacını sordumğumda, aldığı kadar ver dedi, ama oğlum suyu mama sanıyor, ve çok fazla içmek istiyor, sonra da ishal oluyor... asgari alması gereken su miktarı nedir? susuz kalmasını da istemiyorum, ishal olmasını da istemiyorum... tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim... Şimdiden ilgilenen herkese teşekkür ederim...
benimde bebeğim 5,5 aylık,sadece emziriyorum ben suyu bile yeni başladım..onuda mama kaşığıyla 5-6 kaşık veriyorum,bi süre sonra yutmuyor dışarı bırakıyor öyle anlıyorum istemediğini artık ..hiç mi şişkinliği filan olmuyor,ne kadar çok içebilir ki?
benimde bebeğim 5,5 aylık,sadece emziriyorum ben suyu bile yeni başladım..onuda mama kaşığıyla 5-6 kaşık veriyorum,bi süre sonra yutmuyor dışarı bırakıyor öyle anlıyorum istemediğini artık ..hiç mi şişkinliği filan olmuyor,ne kadar çok içebilir ki?
yaa benimkide yemek sanıyo suyu nerdeyse yarım bardak içti bir seferde dahada istekliydi ben vermedim. daha altıbuçuk aylık nasıl anlıcam doyduğunu bilmiyorum of
bence de aldığı kadar vermek lazım, sonuçta su en faydalı şey, zarar geleceğini sanmam. fazla su içmekten ishal olunacağını da sanmıyorum. ama için rahat etmiyosa başka bi doktora danış istersen.
bence de aldığı kadar vermek lazım, sonuçta su en faydalı şey, zarar geleceğini sanmam. fazla su içmekten ishal olunacağını da sanmıyorum. ama için rahat etmiyosa başka bi doktora danış istersen.