Ek Gelir

Romantik

-4
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
662
82
323
Merhabalar kızlar;
Ben bir öğretmenim ve memleketime uzak bir yerde yaşıyorum. Kiraydı, elektrikti, suydu, yoldu derken bugün hesap ettim ki elimde bana kalan 435 tl. kredi kartı borcum da bu kalandan ödenecek. bekarım ve ailem zaman zaman destek oluyor ama çok yoruldum. Nereye kadar yük olacağım? Bunun için bir şeyler yapmak istiyorum ve sizden tavsiyelerinizi bekliyorum. Avonculuk olur, internette kazandığınız işler olur. Şimdiden çok teşekkür ederim.

bugün bende bişey var inanmıyorum ya.....aynı başlığı ben açacaktım:) az önce de geçen akşam gördüğüm elbise için biri topik açmış ona da şaşırdım...
neyse konu sulanmasın.valla kelin merhemi olsa başına sürer.ek iş yapan yapıp para kazanan var mı ola?
ben avon da sattım.çok problem oluyor ya.o iş yaş yani en azından benim için:)başka öneri yok mu?

avonda herkes sipariş veriyor ama para ödemeye gelince yan çiziyorlar ödeme konusunda sıkıntı yaşarsın
zaten alan da geliş fiyatından almak istiyor bir süre sonra sıkılırsın
internetten iş hiç yapmadım ama bir sürü reklamla karşılaştım
ayda 3 bin dolar kazananların reklamı dönüyor o kadar para kazanacak ne satıyorlarsa artık

vallahi ek iş bende düşünüyorum ama ne yapsam bilemiyorum

aynen mesela parfüm alıyor...yarısını kullanmış beğenmedim uçuyor diyor...veya fondoten alıyor rengi tutmadı geri gönder yenisini iste uzun iş valla.parayı da vermiyo bazıları.zaten 200 liralık iş yapsan 60 lira kazanıyorsun.60 lira da hani aman aman bi para değil.

mademki öğretmensin aslında sana iş çok neden avondu internetti başını ağrıtıyosun

1-özel ders verebilirsin

2-bir dershanede hafta sonları çalışabilirsin

cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar. yani Allah bundan beterini göstermesiin ama durum kötü. Aç değilim ya da açıkta değilim ama insan birtakım isteklerini gerçekleştirmek isteyince buna imkan bulamıyor işte; o kötü. Allah yardımcımız olsun.

ben de atanmayı bekleyen bi öğretmenim.bu yıl da atanamadım:26:ücretli de çıkmadı:26:dersanelere başvuru yaptım bugün artık çaresizlikten...
kursa da gitme niyetim var kpss için.dersanede çalışıp sınava hazırlanmak lanet bişey geçen yıldan biliyorum ama başka çarem kalmadı gibi...şöyle masraflarımı çıkaracak kadar kazanacağım bi iş bulsam uffffff:18:

mademki öğretmensin aslında sana iş çok neden avondu internetti başını ağrıtıyosun

1-özel ders verebilirsin

2-bir dershanede hafta sonları çalışabilirsin

bulunduğum yerde dershaneler genelde cemaate bağlı ve öğretmenleri malum hazır. :)

özel derste ise para almaktan utanıyorum. işsizken bile ders verip para almaya çekinmiştim. aslında dediğin çok mantıklı ama yapamadım ben :$

Allah yardımcın olsun umarım hayırlı bir yere atanırsın.

Allah yardımcın olsun umarım hayırlı bir yere atanırsın.

bu yıl atanırdım ama şerefsizler antin kuntin etti neyse burası yeri değil zaten...
biz bi de bebek için tedavi görüyoruz çok masraf oluyor:18:en azından kendi masrafımı çıkaracağım bi iş olsa hani fena olmazdıııııııııııııııııııııııııııı

neden utanıyorsun sen mesleğini yerine getiriyorsun hırsızlık yapmıyorsun ya :))

bir kaç çocuk ayarla kendine ver dersini al saat başı ücretini...

bu ülkede aç kalmamak için simitte satsan utanma derim ben :)))

Eskiden ev hanımları evde elişi yaparlardı.
Parçabaşı par alırlardı.
Boncuk geçirmek, biblo boyamak, nikeh şekeri v.s.
Evinde yapıp topluca götürüp parasını alıp, yeni iş alırlardı hala varmı, nerede oluyor bilmiyorum ama ev hanımları için uygun.
bir araştırın isterseniz.
belki kk da da bilenler vardır.

Son düzenleme:

hiç olmadı öyle yapayım. fakir ama gereksiz gururlu bir gencim sanırım

o antin kuntinlerin yapılmadığı yıl yok. ben de tattım o acıyı iyi biliyorum.

umarım miniğin gelir de sıkıntılarını unutturur bir an önce.

özel dersin amacı birebir özel ilgiyle anlatmaktır bunun da karşılığını tabii ki alacaksın arkadaşım ne demek utanıyorum o zaman maaş vakti de utan alma o maaşı olur mu hiç sanki özel ders hırsızlık deli misin :26: insanlar özel ders paralarıyla altlarına lüks kategorisine gircek araba dahi çekiyor çoook örneğini gördüm...küçük yerde o kadar kazanamazsın ama belini doğrultacak kadar mebla talep edebilirsin en doğal hakkın kimse kimseye bedava su bile vermiyorken bu devirde..sen bilgini paylaşıcaksın çok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…