avonda herkes sipariş veriyor ama para ödemeye gelince yan çiziyorlar ödeme konusunda sıkıntı yaşarsın
zaten alan da geliş fiyatından almak istiyor bir süre sonra sıkılırsın
internetten iş hiç yapmadım ama bir sürü reklamla karşılaştım
ayda 3 bin dolar kazananların reklamı dönüyor o kadar para kazanacak ne satıyorlarsa artık
vallahi ek iş bende düşünüyorum ama ne yapsam bilemiyorum
mademki öğretmensin aslında sana iş çok neden avondu internetti başını ağrıtıyosun
1-özel ders verebilirsin
2-bir dershanede hafta sonları çalışabilirsin
ben de atanmayı bekleyen bi öğretmenim.bu yıl da atanamadım:26:ücretli de çıkmadı:26:dersanelere başvuru yaptım bugün artık çaresizlikten...
kursa da gitme niyetim var kpss için.dersanede çalışıp sınava hazırlanmak lanet bişey geçen yıldan biliyorum ama başka çarem kalmadı gibi...şöyle masraflarımı çıkaracak kadar kazanacağım bi iş bulsam uffffff:18:
Allah yardımcın olsun umarım hayırlı bir yere atanırsın.
bulunduğum yerde dershaneler genelde cemaate bağlı ve öğretmenleri malum hazır. :)
özel derste ise para almaktan utanıyorum. işsizken bile ders verip para almaya çekinmiştim. aslında dediğin çok mantıklı ama yapamadım ben :$
neden utanıyorsun sen mesleğini yerine getiriyorsun hırsızlık yapmıyorsun ya :))
bir kaç çocuk ayarla kendine ver dersini al saat başı ücretini...
bu ülkede aç kalmamak için simitte satsan utanma derim ben :)))
bu yıl atanırdım ama şerefsizler antin kuntin etti neyse burası yeri değil zaten...
biz bi de bebek için tedavi görüyoruz çok masraf oluyor:18:en azından kendi masrafımı çıkaracağım bi iş olsa hani fena olmazdıııııııııııııııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?