Ek gelir

Oğlum haftada birgün matematik dersi aliyor.okuldaki öğretmeninden 18:30 da 1 saat ders 250 TL🥺. 6 öğrencisi var. Şimdi 5. Sınıf. İlkokulda da sınıf öğretmenine yolluyordum. Onun saati 70 TL idi. İmkanları zorlayıp özel ders mi verseniz. Sınıf öğretmeni bir arkadaşım diksiyon sertifikasi aldi. H.sonu şirketlerde eğitim veriyordu. Bende 90larin başında ilkokul öğretmenimi semte çok uzak bir pazarda pazarcı önlüğü ile limon satarken görmüştüm.beni görünce kötü oldugunu hissettim. Okula öyle özenerek geliyordu ki kılıç gibi ütülü kiyayetle. Gördüğümu aileme bile söylemedim. Canim öğretmenim benim ya. Milletvekili maaşı öğretmen maasini geçemez diyen Atam ruhun şad olsun.

Keki çok kötü değildir sizinki de onunki kadar güzeldir belki? Yormuyor mu bu düşünce şekli?
Kekin kotu oldugunu yiyen kisiler soyledi ben hic tadina bakmadim kisiyide tanimiyorum. Neden yorucu olsun dusunce seklim kotu is yaptiklari halde bi yerlere gelen insanlar hep var hayatta bu kek icin olmaz baska sey icin olur insan bazen cabaladigi halde digerleri kolaylikla birseye sahip olurken kendisi sahip olamaz. Bu yorumumda sizin tersleyeceginiz hic birsey yok. Kendi isinize bakin.

Kekin kotu oldugunu yiyen kisiler soyledi ben hic tadina bakmadim kisiyide tanimiyorum. Neden yorucu olsun dusunce seklim kotu is yaptiklari halde bi yerlere gelen insanlar hep var hayatta bu kek icin olmaz baska sey icin olur insan bazen cabaladigi halde digerleri kolaylikla birseye sahip olurken kendisi sahip olamaz. Bu yorumumda sizin tersleyeceginiz hic birsey yok. Kendi isinize bakin.
Terslemedim. Kendinizi ifade etmeyi bilmiyorsanız böyle anlamamız doğal.

Insalh istediğin gibi bir iş denk gelir yaparsın canım benim ben bugün arkadaş toplantısına gittim rahatsizdi yemeklerini yaptım gelip yiyenler olmuş çok beğenmişler keşke yapıp satsa diye ben kim müşteri bulmak kim deyip gecistirdim ama cazipte geldi acikcasi

Gecen gün ev yemekleri yapan birinin fiyat listesini gondediler
Düz kek dümdüz kalıp kek 100 lira ki biz onu 15 dkda çırpıp geçiyoruz ama demek ki alan var

Anlaşılan eşin hiç anlamıyor, halbuki küçük de olsa denediğinde aynı zamanda öğrenmiş olacaksın.
Evet o da ben de hiç anlamıyoruz maalesef ama ben hesap açıp deneyeceğim
Hatta hesap açayım dedim ama internet bankaciligina yönlendirip bir sey testi istedi kaldi

Kek çok zor bir şey değil ki. Benim mutfakla pek alakam yoktur. Ben bile yapabiliyorum. 🙂
Mantı, yaprak sarması ve su böreği meşakatli. Onları hazır alıyoruz.
Ben keki tutturamadigim çok oldu.
Kendim kek sevmem.
Ev yemekleri yapan bir şirket var.
Orada börek mantı kurabiye kek sarma yapılıyor.
Keki cocuga aldığım oluyor ıslak kek felan tarzi.
Bir de ben bu tarz şeyleri yapmayı zaman kaybı gorenlerdenim.
Eve gecince benim tüm ilgi alanım çocuk oluyor.
Haftasonu bazen uğraşırım çocuk uyuyunca ozaman da çok defa çöpe dokmuslugum vardır.

Terslemedim. Kendinizi ifade etmeyi bilmiyorsanız böyle anlamamız doğal.
Siz anlayissizsaniz da oyle anlamaniz dogal ben kendimi gayet ifade edebiliyorum. Size iyi forumlar beni etiketleyip tekrar birsey yazmayin beni dusunce tarzim degil ama sizin gibiler yoruyor.

Eşiniz ne iş yapıyor? O da öğretmen mi? Duruma göre belki ikinizin birlikte girişebileceği bir iş yapabilirsiniz yükü azaltmak adına. İnternet üzerinden bir şeyler satılabilir biriniz ürünleri alsa biriniz teknik kısımla ilgilenir bu şekilde alıp yürüyen insanlar çok gördüm doğru ürün bulunursa iyi getirisi var. Buraya taşınan biri karı koca öğretmen, Koreden bir maske mi krem mı ne getirip şu bilindik sitede satarak öğretmenlik mesleğini bile bırakmışlar. Tek yapılacak şey değil ama birinin ürün alımı kargo gibi konularda mutlaka size destek olması gerek. Keşke şartlar bunu gerektirmese ama İnşallah gönlünüze göre bir iş bulursunuz 🙏🏻

Evet o da ben de hiç anlamıyoruz maalesef ama ben hesap açıp deneyeceğim
Hatta hesap açayım dedim ama internet bankaciligina yönlendirip bir sey testi istedi kaldi
Testi geçtikten sonra borsa hesabın açılır ve istediğin hisseyi alıp satmaya başlayabilirsin.

Bugun açayım da yeni yıla öyle gireyim bari 😀
Borsa hesabı açar da bugün hisse almaya başlarsan haftaya kazancın olur, yeni yılda herşey zamlanacağı için tüm hisseler direkt yükselecektir ve seçime kadar daha da yükseleceği beklentisi var.

Borsa hesabı açar da bugün hisse almaya başlarsan haftaya kazancın olur, yeni yılda herşey zamlanacağı için tüm hisseler direkt yükselecektir ve seçime kadar daha da yükseleceği beklentisi var.
Aa öyle mi hemen yapayım o zaman
Gerçi hangi hisseyi almalıyım onu da bilmiyorum ama 😅

X