Bende bu konuyu çok araştırdım fakat istediğim gibi tam anlamıyla amacıma ulaşamadım. Gördüğüm bildiğim kadarıyla sana yardımcı olmaya çalışayım.
evde davetiye katlama
kına paketleme
kolay nikah şekeri yapma
mandal süsleme işi de var ama örneklerine ve kullanım alanına pek rastlamadım
freelance internet üzerinden yapılan bazı işler var, ev ortamında bilgisayar başında çalışıyorsun. editör olabilir, hakim olduğun herhangi bir konuda ders verilebilir; yabancı dil,matematik vs. , kalemin güzelse makale başına ücret alabilirsin, call center görevlisi olabilir, fotoshop bilgin varsa fotoğraf üzerine çalışmalar yapabilirsin, etamin,tığ işi,ahşap boyama vs yeteneğin varsa ürünlerini satabilirsin, halk eğitim kurslarında ders verebilirsin; en basitinden okuma yazma dersi, temel bilgisayar dersi, aşçılık. keçeden birşeyler üretip satabilirsin,keçe diyip geçme nikah şekeri bile yapılıyor,rozet,kapı süsü vs.
amigurimi yünden bebek yapımı hem çok eğlenceli hemde kazançlı bence,öğrenmeyi çok istedim ama bir türlü kısmet olmadı,halk eğitim merkezlerinde amigurimi branşı var öğrenmek isteyenlere. evde kurabiye yapıp satanlar bile var,geçen denk geldi hatta bu sitede,hangi üye hatırlamıyorum yeni açtığı yemek sitesi için aşçı arıyordu,sen evinde yapıyorsun o sitesinde satıyor.
tam olarak istediğin şey böyle birşey miydi bilmiyorum ama bildiğim herşeyi saydım:)