• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ek Gelir Elde Etmek için Önerileriniz Var mı ?

Bende bu konuyu çok araştırdım fakat istediğim gibi tam anlamıyla amacıma ulaşamadım. Gördüğüm bildiğim kadarıyla sana yardımcı olmaya çalışayım.
evde davetiye katlama
kına paketleme
kolay nikah şekeri yapma
mandal süsleme işi de var ama örneklerine ve kullanım alanına pek rastlamadım
freelance internet üzerinden yapılan bazı işler var, ev ortamında bilgisayar başında çalışıyorsun. editör olabilir, hakim olduğun herhangi bir konuda ders verilebilir; yabancı dil,matematik vs. , kalemin güzelse makale başına ücret alabilirsin, call center görevlisi olabilir, fotoshop bilgin varsa fotoğraf üzerine çalışmalar yapabilirsin, etamin,tığ işi,ahşap boyama vs yeteneğin varsa ürünlerini satabilirsin, halk eğitim kurslarında ders verebilirsin; en basitinden okuma yazma dersi, temel bilgisayar dersi, aşçılık. keçeden birşeyler üretip satabilirsin,keçe diyip geçme nikah şekeri bile yapılıyor,rozet,kapı süsü vs.
amigurimi yünden bebek yapımı hem çok eğlenceli hemde kazançlı bence,öğrenmeyi çok istedim ama bir türlü kısmet olmadı,halk eğitim merkezlerinde amigurimi branşı var öğrenmek isteyenlere. evde kurabiye yapıp satanlar bile var,geçen denk geldi hatta bu sitede,hangi üye hatırlamıyorum yeni açtığı yemek sitesi için aşçı arıyordu,sen evinde yapıyorsun o sitesinde satıyor.
tam olarak istediğin şey böyle birşey miydi bilmiyorum ama bildiğim herşeyi saydım:)

Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim .Kalemin güzelse makale başına ücret alabilirsin demişsiniz ya ,çok ilgimi çekti bu alan.Kalemimin oldukça kuvvetli olduğu söylenir .Bu konuyu açabilir misiniz ya da önerebileceğiniz başvuru yapabileceğim siteler var mı?

Merhaba:)
İş ilanlarının olduğu sitelerde çalışma alanının "freelance" olan kısımlarından online olarak yapacağın işleri bulabilirsin. bunlar arasında da tercih yaparsın. ama makale yazarlığı olarak google'de "freelance makale yazarlığı" olarak aratarak ilgili iş ilanlarına ulaşabilirsin.

Şimdi başvurumu tamamladım .İnşallah cevap gelir .Çok teşekkür ederim .

Çok güzel,sen böyle heyecanlı ve istekli olursan yapacağın işte de başarılı olursun. iş arama süreci biraz stresli ve sabır isteyen bir iştir,ek iş de olsa. insanoğlu hemen olsun ister ama her zaman hayırlısı istemek gerekir tabi. Sen takipte ol sürekli,denk geldikçe de başvuru yaparsın.

sen şimdiden makale yazmaya başla bence ;)

aradım konuştum ilgili kişiyle .Öncelik tanıyacaklarını söyledi telefondaki beyefendi. Deneme yazısı için bilgi gönderecekler .Heyecanla bekliyorum .

Back