Bebek Beslenmesi ek besinlerde tuz kullanımı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

beytiye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
189
5
46
Bursa
arkadaşlar ek besinlerde çok azda olsa tuz kullanan varmı.yoksa hiçmi tuz kullanmıyorsunuz.ben bebeğime hazırladığım çorbalara yada pürelere hiç tuz koymuyorum ama yemek istemiyor acaba çok az tuz katsam zararı olurmu.siz tuz kullanıyormusunuz:44::44:

canım ben hiç kullanmıyorum. ne yağ ne tuz.. sonuçta tamak tadı alışkanlık meselesi. şimdiden alıştırmamak gerek. tuz konmadığı için yemediğini sanmıyorum. sonuçta bebek tuzun varlığını ya da tadını hiç bilmiyor ki :)))

benim kizim da yemiyordu canim oguruyorduuu
ama artik icine az biraz tuz koyuyorum masallah hepsini yiyor...

oğlum onun için yaptıklarımı yemiyor ama annemlere yada kayınvalidemlere gittiğimizde itiraz etmeme rağmen bizim için yapılan tuzlu yemeklerden biraz yediriyolar onları afiyetle yiyor.bu seferde annemler bana baskı yapıyor bu çocuğa yaptığın yemeklerede tuz koysan ne güzel yicek diye.ama ben şimdiden ufacık bedeninin tuzla tanışmasını istemiyorum ne yapıcağımı şaşırdım artık:44:

canım boşver sen kulak asma dediklerine çünkü şeker tuz kesinlikle yasak sonuçta ben çorbalarına dönüşümlü olarak bazen tereyağı bazen zeytinyağı koyuyorum en son tabiki çorbasını ocaktan almadan 2 dakika önce koyuyorum yağ yanmasın diye zaten onlar hemen tadını değiştiriyo çorbasının birde ekmek ufalıyorum bazen (taptığım çorbaya göre)öylelikle yediriyorum işte

bende az bişi koyuyorum bazen o da.. çok koymamak en iyisi. baştan nasıl alışırsa öyle gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…