Bebek Beslenmesi ek besine geçerken kabızlıgı nasıl önlerim...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

insirah3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
354
2
46
İstanbul
bebegim altı aylık oldu ama ek bişeyler verdigimde kabız oluo zeytin yagı ekliorum verdiklerime ama yok yine kabız oluo siz nasıl önlüosunuz

tatlim kayisi suyu yada puresi ver bebisine bak nasil rahatlaticak.Benimkide arada kabiz oluyor ki mamalarina zeytin yagi ekledigim halde caremiz hipp organik kayisi puresi yada suyu dene istersen.Birde bacaklarina gunde 2 kere bisiklet surduruyormus gibi hareketler yap ozamanda rahatliyor bebisler

Canim yazmayi unutdum birde ben probiyotik yogurtdan mama ile yogurt mayaliyorum sabah ac karnina yediriyorum sonucc mukemmelll gunluk sutdende mayalayabilirsin önemli olan probiyotik maya kullanman

ben kızıma sabahları uyanınca papatya cayı veriyorum. sonra da kahvaltısına zeytinyağ ekliyorum. sonuc güzel oluyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…