ben kızım 4,5 aylıkken işe başladım.işten eve gelmem pek mümkün olmadığı için,önceden hem stok yapmıştım dolaba anne sütlerini,hemde işyerimde sağım yaptım,koydum dolaba.kızım onları kaşıkla içti,yani aynı zamanda kaşıkla yemesini öğrendi,biberon tercih etmedim memeden soğumasın diye.eve geldiğimde ve geceleri beni emdi...kaşıkla vermemizdeb dolayı yemeği öğrenen kızım,bizim yediğimiz gıdalarle bizim ağzımızla yediklerimizle ilgilendi hep istedi bişeyler..doktorumuz kilomuzun,gelişimimizin gayet güzel olduğunu söyledi...ancak çocuğun mutluluğuda önemli dedi..azar azar bişeyler verelim dedi...yoğurt vermeye başladım ama hergün değil gün aşırı az miktarda,sonra giderek artırdık tabi...aynı zamanda anne sütünede devam tabi...sonra biraz meyve püreleri verdik azar miktarlarda...kızım bayılarak yedi onları...şuan 7 aylık...artık ek gıdalara başladık (sebze püresi,yoğurt,meyve püresi ve kahvaltı)...anne sütüde devam tabi,azaldı sütüm ama,olsun emzirmeğe devam...aramızdaki o müthiş paylaşımdan vazgeçemem...kaşığa alışık olduğumuzdan dolayı çok güzel yiyor kızım benim...suyumuzuda alıştırma bardağından içiyor...sütüm azaldığından dolayı doktorumuz geceleri aptamil 2 mama ver dedi...ben daha başlamadım pek vermek istemiyorum...acaba yanlışmı yapıyorum onuda bilmiyorum,,,hanşi günlük 500 ml anne sütü almalı diyor ya tv ler...şimdi bebeğim eksik mi kalıyor gıdalardan