Ejderha dövmeli kız-Stieg Larsson

filmleri almanya-isveç ortak yapımıymış bide şimdi hollywood çekti belki o daha güzeldir.
bu arada ilk kitabı bitti.ama ilk 200 sayfada çok fazla tasvir betimleme tanıtma var bunaldım off dedim sonra bir sardı. hele 300 den sonra tuvalete bile götürecektim meraktan

bide günlük yaşama dair yaptıkları tek şey kahve suyu koyup sandviç hazırlamak.her sayfada kahve içip sandviç yiyorlar nerdeyse.

Benimde severek okuduğum serilerden biri. Filmlerinide izledim ama kitabı kadar güzel değildi bana göre çok sıkıcıydı filmleri. Ama kitaplarını bitirmek için elimden düşürmedim...

bide günlük yaşama dair yaptıkları tek şey kahve suyu koyup sandviç hazırlamak.her sayfada kahve içip sandviç yiyorlar nerdeyse.

Aynısını bende düşünmüştüm valla. La bunlar kahve ve sandviçten başka bişe bilmezlermi demiştim. Hayrına adana kebap söyleyecektim

Serinin üçünü de okudum. Müthiş.

Filmlerin üçünüde izledim. İğrenç

Yeni filmi henüz izlemedim, vizyona girdimi ne zaman girecek haberim yok.

Ama muhakka izlemem lazım, kıyas açısından her ne kadar konuyu da bilsem.

aynen 3 kitabındada bütün karakterler kahve suyu koyup sandviç hazırlıyorlar.bu ne biçim bohem bi hayat
isveç yapımı filmlerini bende izledim beğenmedim kitapla çok alakasız yerleri var çok kopuk bazı yerleri..
hollywood yapımı yeni girdi tr de

Son düzenleme:
Keske Stıeg ölmeden serinin devamını yazabilseydi.

3 kitabınıda okudum 1. kitap beni daha çok etkiledi ama genel olarak üçüde iyiydi.

Keşke film konusuna hiç girmeselerdi ben ejderha dövmeli kızı hiç öyle hayal etmemiştim filmdeki çok iticiydi.

Bu arada o kahve ve sandiviç kısmı banada çok ilginç geldi

bende okuyorum...ay kahveden soğuttu adamlar beni ya :) tek içecekleri kahve tek yiyecekleride sandviç..40 yılda bir düzgün yemek yiyip su içiyorlar heralde :)

ilk kitabın da yaklaşık 350 sayfa sonra asıl bağlandım kitaba

ikincisi nasıldır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…