Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
birinci kitabı okudum ve çok beğendim. ikinci kitabı da alıcam ama çok merak ediyorum genel olarak kimin etrafında dönüyor olaylar, rica etsem söyleyebilir misin?
bu kitabı ve ikincisini okudum.
ilk kitap ilk 150 sayfada sıktı ama ondan sonra sürükleyiciydi oldukça, ama ikincisi daha başarılıydı bana göre. tavsiye ederim.
birde tarihi pek sevmem ama tarihi romanları seviyorum, boleyn kızı ile başladı bu tutkum, seri halinde okudum
şimdide moskof cariye hürremi bitirdim, cariyenin kızı mihrimahı okuyorum. tavsiye ederim sevenlere..
bende ilk kitabını okudum mükemmel bir kitap. ne olcak diye meraktan okuyup bitiyor zaten 2. kitabınıda alıp okucam inşallah onuda çok merak ediyorum açıkçasısositososito
Mrblar...
Bende 1 saat önce bu kitaba başladım duyduğuma göre ilgi çeken bir kitapmış...
Ben macera çok severim ve tam senlik dedi kuzen , okuyunca anlarız :)
Bitince düşüncelerimi yazarım :)
Ilk baslari sarmasada sonradan baglaniyorsunuz. atesle oynayan kizi okuyorum suan.Lisbeth hakkinda daha cok sey ogreniyoruz.:))) Ilk izlenimim olarak ilk kitaba kiyasla daha surukleyici.
ilk iki kitabı okudum... başlarda sıkılanlar biraz daha sabredip devam etsinler.. bence pişman olmazlar.. yalnız ikinci kitabı daha çok beğendim.. üçüncü kitabı da çok merak ediyorum.. ilk fırsatta alıcam.. umarım üçüncü de en az ikinci kadar heyecanlıdır....
Birinci kitabı 3 gün, ikinciyi 2 günde okudum, henüz 3 e başlayamadım, elimde türkçesi yok bulamazsan ingilizcesinden okuyacağım.
İlk kitap da tahminlerim pek tumadı ama 2 de zala nın kim olduğunu çok önceden tahmin edebildim.
Yazarın başarısını kutlarım , keşke kendi de görebilseydi .
Süper bir kurgu :))
TAVSİYE EDİLİR.