Ejderha dövmeli kız-Stieg Larsson

ben çok beğedim ilk başkarı sıkıcı biraz ama devam edince baya sürükleyici oluyo. ikincisine başladım dün bakalım o nasıl :)

aldım okumaya basladım şimdilik vanger ailesinin üyelerini tanıtıp duruyor biraz sıkıcı geldi umarım sürükleyici olmaya baslar kısa zamanda

bu kitabı ve ikincisini okudum.
ilk kitap ilk 150 sayfada sıktı ama ondan sonra sürükleyiciydi oldukça, ama ikincisi daha başarılıydı bana göre. tavsiye ederim.

birde tarihi pek sevmem ama tarihi romanları seviyorum, boleyn kızı ile başladı bu tutkum, seri halinde okudum
şimdide moskof cariye hürremi bitirdim, cariyenin kızı mihrimahı okuyorum. tavsiye ederim sevenlere..

bende ilk kitabını okudum mükemmel bir kitap. ne olcak diye meraktan okuyup bitiyor zaten 2. kitabınıda alıp okucam inşallah onuda çok merak ediyorum açıkçasısositososito

tavsiyeleriniz üzerine ve sürekli gözüm takıldıgından bu kitabı aldım
biraz kalın bakalım ne zmn baslicam boshayallersmile

sıkıcı gelebilir ilk basta bırakmayın devam edin daha sonra elinizden bırakamayacaksınız cok güzel bir kitap

Mrblar...
Bende 1 saat önce bu kitaba başladım duyduğuma göre ilgi çeken bir kitapmış...
Ben macera çok severim ve tam senlik dedi kuzen , okuyunca anlarız :)
Bitince düşüncelerimi yazarım :)

Ilk baslari sarmasada sonradan baglaniyorsunuz. atesle oynayan kizi okuyorum suan.Lisbeth hakkinda daha cok sey ogreniyoruz.:))) Ilk izlenimim olarak ilk kitaba kiyasla daha surukleyici.

Bu hafta başladım. Pek akıcı değil şuana kadar ,sanırım biraz sabırlı olmam gerekiyor.

ilk iki kitabı okudum... başlarda sıkılanlar biraz daha sabredip devam etsinler.. bence pişman olmazlar.. yalnız ikinci kitabı daha çok beğendim.. üçüncü kitabı da çok merak ediyorum.. ilk fırsatta alıcam.. umarım üçüncü de en az ikinci kadar heyecanlıdır....

Birinci kitabı 3 gün, ikinciyi 2 günde okudum, henüz 3 e başlayamadım, elimde türkçesi yok bulamazsan ingilizcesinden okuyacağım.
İlk kitap da tahminlerim pek tumadı ama 2 de zala nın kim olduğunu çok önceden tahmin edebildim.
Yazarın başarısını kutlarım , keşke kendi de görebilseydi .
Süper bir kurgu :))
TAVSİYE EDİLİR.

bende bu seriyi çok merak ediyorum elim erip bi alamamıştım 3 ünüde aldım sonunda bugün başladım.

serinin 3 filmini de izledim kitapları elimde olmasına rağmen henüz başlamaya fırsatım olmadı en kısa zamanda başlıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…