Ejderha dövmeli kız-Stieg Larsson

Angjel

BiLMeM
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2007
4.514
73
363
46
İstanbul
Kitap gerçekten daha ilk sayfalardan itibaren sizi tutkuyla esir alıyor ve ilerleyen sayfalara doğru sizi içine çeken yoğun bir merakla birlikte kitaba tutkuyla sarılıyorsunuz. merakımı yenemediğim için geç saaatlere kadar okuduğum bir kitap. Neden sizde okumayasınız?

Arka Kapak

41 ülkede rekor satış yapan kitaplarının başarısını göremeden 50 yaşında hayata veda eden İsveçli gazeteci Stieg Larsson'un zihne kazınacak sahneler, çarpıcı ve canlı karakterler, okurları adeta yerlerine çivileyecek sürükleyici bir kurgu ile her sayfasını ağır ağır ve dokuyarak yazdığı Millennium serisinin ilk kitabı Ejderha Dövmeli Kız'ı okuduktan sonra, Gefle Dagblad gibi 'bundan daha iyisi yapılamaz' diyebilirsiniz. Ama bu erken bir karar olabilir. Son sözü söylemeden ikincisini beklemenizi tavsiye ederiz.

"Olağanüstü… Okuyucular kitabı okurken yerlerinden bile kıpırdayamayacak."
-SUNDAY TIMES

"Bu kitabı okumaya başladı- ğınızda, ilk adımı hiç atmamış olmayı dileyeceksiniz. Çevreniz kararacak ve kendinizi öykünün içinde bulacaksınız…"
-BILD AM SONNTAG

"Bu kitap kendisi için söylenen her bir övgü sözcüğünü hak ediyor… Üçlemenin geri kalan iki kitabı bunun yarısı kadar bile iyi olsa, Larsson bize müthiş bir miras bırakmış olacak."
-SHARON WHEELER

"Larsson'un bu kitabı saatli bir bomba gibi..."
-BOB CORNWELL

"Hipnotize edici."
-USA TODAY

"Tam bir dinamit."
-LIZ SMITH

"Çılgınca… Müthiş bir gerilim."
-THE WASHINGTON POST

"Büyük bir açlıkla okunacaktır…"
-OBSERVER
"Larsson'un kitapları hayatımız için bir tehlike oluşturuyor. Parklar okuyucularla tıka basa dolacak, çalışma dünyası altüst olacaktır. Bütün bunların nedeni hiç kimsenin kitabı elinden bırakamamasıdır."
-BAMS

Yazar:Stieg Larsson

Sayfa Sayısı: 648
Baskı Yılı: 2009

ben bu kitabın filmini izledim.sanırım tr de vizyona girmedi.süper !akıcı ve sürükleyici.eminim kitabı da harikadır.neden şimdiye kadar çevirisi yapılmadı neden bu kadar geç çevirisi oldu? bunuda çok merak ediyorum...

şu an satın aldığım bir kitap.bu gece okumaya başlayacağım.yerimseniben
kitabı bitirdikten sonra düşüncelerimi yazarım.

gerçekten muhteşem bir kitap.kesinlikle elinizden bırakamayacksınız.ben filminide izledim ama beğenmedim zaten kitaptan aktarılan filmler pek iç açıcı olmuyor filmde olayların akış sırası değiştirilmiş bir çok yer farklı vs..vs... ama kitap okunmalı mutlaka

ilk 200- 250sayfada kitaba kaptıramadım kendimi
ondan sanra daha akıcı ve hızlı ilerliyor
ama netice itibariyle iyi bir kitaptı
2. kitabı bekliyorum bakalım ne zaman çıkacak

biraz kabaca anlatılmış.detayları sen düşünüp buluyorsun ama güzel.
devam ediyorum bakalım

kızlr konusu ne? arıyorum ama hiç biyerde bulamadım,okuyanlar detaya girmeden bilgi verse? merak ettim:kedi:

bugün alıcam bakalm nasıl çok merk ediyorm birde çok kalın inş. skılmadan okurum

Okumayan kalmasın... Bir solukta bitirdim :) Bu kitabı tavsiye etmek için gelmiştim başlığa geç kalmışım :)

aldım bende ama henüz okuyamadımm. İnsanlarda da görüyorum, çok okunuyor. Moskoc Cariye Hürrem'i bitirince hemen okuyacağım.

Okunacaklar listeme eklemiştim...
Şimdi olumlu yorumları görünce kesin okuyacağım :)

okumaya başladım. Henüz 150 sayfa okudum ama ilginç ilerlemeye başladı. Fena değil gibi :)

saat 17:00de kitabı okumaya başladım saat 02:00ye kadar aralıksız okuyp bitirdim çok güzel ve sürükleyici bir kitap

Bende bir o kadar sürükleyici şekilde okudum. ıstemediğim ve kabullenmek istemediğim bir sonla bitti ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…