- Konu Sahibi PasakliMinikTanrica
evli değilim evlenipte eşimin yanında yapmam o gelmeden hallederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence de ilginç kaydirigubbakcemile3
tamam özellikle de onun yanına gidip
"gel bakiim yanımda dur bacaklarımı alıcam" demem tabii ki ama
o bana aşkııııım kollarımı alalım hadiiiii diye sevgi pıtırcığı olurken ben şşş girme sakın ben epilasyon yapıyorum içeride neden diyim ki kaydirigubbakcemile3
4o yıl düşünsem aklıma gelmeyecek bişey yaşadım..
gebeliğimin ilk haftalarıydı(zaten 12 haftalıkken kaybettim kalp durması sonucu neyse).canımın yanmasından korktuğum için tüy dökücü krem almıştım.
kremi bacaklarıma sürerken eşim geldi.ne yapıyorsun dedi.bende izah ettim.dur sen ben yaparım dedi.kalan kremi de kendi bacaklarına sürdü...çok komikti.çünkü bacaklarına krem yetmedi ve bazı yerleri tüylü bazı yerleri tüysüz olmuştu...
yazdı.kapri giyiyordu...bacaklarının tüyleri çıkana kadar pantalon giymek zorunda kalmışı...
Öncelikla basiniz sagolsun bebeginizi kaybetmisiniz. : (
Ama esinizden Allah razi olsun cok tatli bence yaa..
InsaAllah benim kocisimde öyle olur :asigim:
Allah razı olsun.
İnşallah.sen iyi olursan eşinde sana iyi olur.Eğer eşinin ailesine de iyi olursan eşin mükemmel olur....
inş. benim eşimden kat kat iyi olur ve mutlu,huzurlu bir ömür geçirirsiniz...
Siz enisizin killarini epilatörle aliyorsunuz yani dogrumu anladim :kedi:kaydirigubbakcemile3
Evlendikten sonra bendemi öyle yapsam acep kaydirigubbakcemile3
ayyy hiç olacak iş değil ozaman epilasyon yapılmış yerin bir gizemi kalmazkiaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile