ben sana katılıyorumm gülsüm sultan sadece kötülük yapmadı diye iyi düşünemiyor insan baska seylerde bekliyorsun sonucta ailesi değil mibizde evlenirken kayınvalidem bir corap almamıstır herseyi esim ve benim kendi ailem yaptı şöylede birsey var nişanda takılan bilezikleri bir nedenle kayınvalideme gecici olarak verdim sonra düğün yaklasınca geri istediğimde bana aaa zaten ben takmıstım birde gerimi istiyorsun dedi ve geri vermedi oysaki ben borc olarak vermiştim sonrada düğüne misafir gibi geldi ve gitti yani annelik bumudur? bizim ailede evlada ölene kadar destek olursun herseyinle ama maddi ,manevi
ben sana katılıyorumm gülsüm sultan sadece kötülük yapmadı diye iyi düşünemiyor insan baska seylerde bekliyorsun sonucta ailesi değil mi
bizde evlenirken kayınvalidem bir corap almamıstır herseyi esim ve benim kendi ailem yaptı şöylede birsey var nişanda takılan bilezikleri bir nedenle kayınvalideme gecici olarak verdim sonra düğün yaklasınca geri istediğimde bana aaa zaten ben takmıstım birde gerimi istiyorsun dedi ve geri vermedi oysaki ben borc olarak vermiştim sonrada düğüne misafir gibi geldi ve gitti yani annelik bumudur? bizim ailede evlada ölene kadar destek olursun herseyinle ama maddi ,manevi
arkdaşlar ben maddiyatçı değilim eşimin ailesine hiçbir zaman saygısızlık yapmadım ne bu yüzden nede başka birşey için yapamamda zaten dedim ya öyle kötü insan olduklarını düşünmüyorum,bu konu yıllar sonra niye depreşti tamamen empati yaptığım için,benim bir oğlum var ikincininde erkek olduğunu öğrendiğim gün aklıma ilk gelenler sağlığından sonra iki erkek çocuğu iki gelin ve sorumlulukları oldu,kız çocuğunun yokmu sorumluluğu elbette var ama erkeğinki daha ağır bana göre,ben daha doğmadan bunu hissettiysem onlarında bunu hissetmesi gerekmezmi,eşimle sohbet ederken gelecek yıllar için emekli maaşımız şu gelirimiz bu çocuklara birer ev alma imkanımız olabilir onlar için şunu yaparız bunu ederiz diye hesap yapıyor,bende eşime söylemesemde belki o zaman ondan çok isterim evlatlarım için bişeyler yapmayı ama şu an için zaten evlendiğimden beri borç harç yaşıyoruz alışkın olmamama rağmen birsürü şeyden kısıyorum ki eşimin eli oldukça açıktır bu arada,niye o yaşlarımdada sıkıntıya düşeyim diye geçiriyorum,hatta bir keresinde espriyle biz anamızdan babamızdan ne gördük kendi başlarının çaresine evlenince bakarlar dedim,benim kayınvalidemler gibi 10 oğlum olsun bir çırpıda evlendiririm,eşim evlendiğinde otuz yaşındaydı küçük değildiki hiçmi bi kenara koymayı akıl etmediler,benim eltimde bu durumdan şikayetçi bu sülalede anne babalar hep çocuklarından bekler diyor,kendi evlerine eşya alabilirler ama oğulları evlendikten hemen sonra borç içinde yüzerken almak ayıp bence,ben gelinime böyle sorumsuz davranayım gelinimde beni benim kaynanamı sevdiğim kadar sevsin bakalım,benim eşimde kendini parçalamadan dursun babası gibi emekliyiz anca bize yeter diye mümkünmüüü,olmazda zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?