merhaba kızlar sizden aldığım yorumlar benim için çok önemli çünkü ben sürekli bi öyle bi böyle düşünüyorum,biz eşimle yedi yıllık evliyiz bir çocuğumuz var ikincisi yolda,düğünümüzde her ne aldıysak ve yaptıysak bir kuruşuna bile kayınvalidemler karışmadı eşim yaptı erkek tarafının yapması gerekenleri,hatta birgün annesine anne siz hiçbirşey yapmadınız dediğimde bizde perdelerini diktirdik ya dedi onuda düğünde biriken parayı fazlasıyla onlara vermemize saysınlar,yani anlıycanız bir bilezik bile almadılar kendi ceplerinden,neyse ben bunu eşime söyleyince üzüldü sinirlendi sözüme gitmez gibi görünür ailesi hakkında ama içten içede gerçeği görüp kırılır onlara yinede saygıda kusur etmez onları görünce en azından benim yanımda,sonra ev aldık hala kredi ödüyoruz eşim memur,ordada bunlardan zerre yardım görmedim yardım derken maddi değilse bile arkamızda anne baba gibi hissettirin kendinizi,onlar emekliler ev kendilerinin emekli maaşlarıyla ben evlenene kadar almadıklarını biz evlendikten sonra aldılar evlerine,evlerini sırayla full döşediler hemde en iyi markalardan,eee baktılar oğlan ses çıkarmıyo gelinde uysal alıverdiler,çok sıkıştığımız zamanlar oldu hiçbir zaman onları hesaba katıp çok sıkıştık biraz borç alırız diyemedik,senede bir iki kez yıllık izinlerde görürüm kendilerini,aslında çok iyilerdir anlayışlılar modern düşünceliler banada ayrıca saygı duyarlar gelinimiz akıllı şöyle böyle diye ne kaynanam kaynanalık yapar nede kayınpeder sessiz sakin insanlar,şimdi size sorum bazen eşimi doğurması yeter bana onu vermiş daha ne olsun derken bazende acayip sinirleniyorum benim babam sürekli destek olurken onlar niye bu kadar rahat diye,lafa gelince üzülürler bişey yapamadık size diye ama isteyince eviniz için dünya takside girebiliyorsunuz diye kendi kendime kızarım,şimdi başka bir şehre geldik kayınpederim anneni göndereyimmi yardıma dedi ben istemedim şimdide kızıyorum yardıma gelseydi kendiliğinden diye,eşime ailesinin niye bu kadar ilgisiz olduğunu söylesemmi içimde kalıyor çünkü,yıllardır bu konuyu hiç açmıyorum eşime,eşim iyi bir eş bana karşı ben böyle konuşunca üzülüyor yada tartışıyor ne diyorsunuz içimdekileri söylesemmi yoksa ne şamın şekeri ne arabın yüzümü tabiri caizse