Eim, maa kartm ve kle gibi alan ben

denizcim bu kizin esi baska sehirde görev yapiyorken bu kizda okulunun oldugu yerdeki ailesiyle yasadi

ailesi herseyini karsiladi,hatta okuulu icin aldigi bursu dahi kocasi elinden aldi

ve arkadas kendisine aldigi 3 , 5 ytllik seylerin bile azarini yedi yani daha aklimda tutamadigim bir sürü olayi vardi

simdi ise kocasi bu seferde tutturmus calisacagi parayi tamamen elinden alicakmis bu kizada harclik vericekmis

yahu böyle bir sacmalik olabilir mi ? kocasindan harclik almak icin mi okudu onca sene

bugunler icin mi kafa patlatti benneyaptımki

kızlar biraz uyanık olsalar daha mutlu olurlarr

nedne maaşını bankadan çektiğini vs söylemişkiii

yok ben elden alıcam der yarısını söyler diğer yarsını ayırır ama kalanı yişde kocaya
vermez ev için harcar vsvs.. bir koca karısına bakmak zorundaa.!! he ama yetişemez akdında çalışır detsek olur ama doğmamış çocuğa don biçer gibi daha olmamış maaş kartın benim
olduuu başkkaaaa

benim sözlüm çalışmanı istemiyorum ben sana bakabilirim dedi bende madem sen bana
bakabilecek durumdasın bende kendime çalışırım dedim şakkıdı kusura bakmasın ne kocanın eline bakarım para versin diye nede paramı çıkarır eline veririm tabiki eşimden para alırım veririm
ama hiç bir mecburiyet olmadan acaba bana para vericekmi diye gözleyemem

Cadısıla, ben de kartımı teslim edip al sen çek paramı demem. Kendi paramızı çekeriz ama ekonomiden sorumlu ben olduğum için eşim maaşını bana verir.
Kredi kartlarımızdan yaptığımız harcamalar veya diğer giderler ikimizin parası ile ödenir.
Gelir gider dengesine ikimiz de çok dikkat ederiz. Her zaman benim senin demeden ikimizin hesabına da yatırım yapmaya çalışırız.
Senin yöntemin de her ne kadar katılmasam da bir tercihtir. Eşin de böyle kabullenecekse bir sorun yok.

sirine, esin kavga da cikarsa, ayrilsaniz da maas kartini esine verme ki verirsen eziliyorum diye aglama...

Karisini besliyorum diye aglayan adam adam olamaz. Aslinda söylecek cok sey var ama terbiyem müsait degil...

Esine ezilme, maas kartini verme, bu 1...
Kendine güvenemiyordu da ne demeye evlendi o zaman.... Savun kendini...

2.cisi de ayrilirsan da halana da agzinin payini vermelisin. Senin hayatin, senin baban, halana da cenesini kapatmak düser. Sonucta baba evinde kalacaksin, yalniz yasamaya baslasan neyse ki yalniz yasamak da normaldir...

Kil oluyorum kadinlari ezen bu baskici zihniyete. Eski örümcek kaplamis beyinlere...

Madem okumus, kültürlü bir bayansin, kimseden korkma bence. Dogru bildiklerini yap. Sen kendini iyi savunamazsan, seni kimse senden iyi savunamaz...

eee güzelim bend esnein yaptığını diyorum zatenn.. olması gerek o

eşin zaten maaşını sana veriyor idareci sen olduğun için daha nediye para saklıyacaksınki adam kendini
biliyor sana veriyor tutumda sende harcamada..
yanlış anlaşılmasın..ben çalışırım kcoama vermem demiyorum öle şey olurmu ne ayıp
tabiki yardım edicem evin eksiklerini harcicam ama al eline maaşımı demem bunu diyorum
böyle kocaları olanlarda varsa vermesin

valla kızma darılma ama eşinin yaptığı iş değil....
sanamı güvendi evi geçindirmek için...
evet hayat müşterek ama senin eşin maalesef fazla müşterek..
baban için diyorsun halamın sözünden çıkmaz..
ama şunuda unutma,bugüne kadar babanın,annenin emeği,parası evliliğine daha çok geçmiş doğruya doğru...
boşanıp gelsen sana kötü davranacağını düşünmüyorum ben...
eğer davranıcak olsa idi kaçtığında eve almaz,yardımda etmezdi...
iyice ölç tart,herşey sevgiyle olmuyor...

hayat müşterek insan eşiyle parasını paylaşırda böyle bir adamla paylaşmak doğru olmaz sen eşini azarla aldat nere harcandığı belli olmayan paralar bitmeyen borçlar böyle durumlarda ister istemez kadın kendini eşinden gizlide olsa kendini güvenceye almasında bir mahsur yoktur bence hayatımda hiç eşimden para saklamadım eşim bana danışmadan çorap bile almaz ozaman saklarsam ayıp etmiş olurum ama bu kızcağızın durumu farklı bence saklasın herkuruşunu nolur nolmaz geleceğini garantiye alsın bu benim düşüncem katılanda olur katılmıyanda.

ya kocanız iyi olsa ne farkeder sizi ayrı paranızın bir kısmını tutun biriktirin
ilerde eşiniz evmi alıcak çıkarır yardım edersiniz siz herşekilde ayrı biriktirinde
nerde ne amaçla kullanıcanız size ve şartlara kalmış

benim eşimden para saklamama gerek yok kızlar eşim denizci şirket bana gönderiyor maaşı o harçlık alıyor kendine gemide yanında para taşıyamıyor bizde işler tersine ben ona harçlık veriyorum o yüzden gerek olmadı böyle şeylere şirinenin durumu farklı allah yardımcısı olsun aklını kullansın inşallah bulur bir çıkar yol zor böyle adamla ömür geçirmek biz sadece anlattığına göre şöyle yaparız böyle yaparız diyoruz bekara karı boşamak kolay misali belkide başımıza gelse hiçbirşeyde yapamayız

yaa insanlar neden bölee insana iyilik yapıyon sesini çıkarmıyon tepene çıkıyolar hep cazgır mı olmak lazım offf:1ninca:

merhaba canım benimde eşim ailesin çok düşkündü biz hep annesine maddi destek oluyorduk.o zamanlar eşimin kendi işi vardı.kapattı maaşlı bir işe girdik haliyle yardımlarımız azaldı ve annesi bunu hep sorun yaptı.kirasını biz veriyorduk yarısını verdik mesela benim maaşımı onlar takip ederdi.annemlerin durumu daha iyi bende hep onlardan destek alıyordum ama bu gibi şeyler beni eşimden ve ailesinden soğuttu.1 sene önce boşanmak istediğimi söyledim.kıyamet koptu.her hafta annesine gidiyorduk 6 ay gitmedim görüşmedim 1 hafta önce anlaşmalı boşandım .6 yaşında bir kızım var.ailemle kalıyorum daha iyiyim.maaşımı biriktiriyorum.9 yıl evli kaldım şimdi daha önce boşansaydım diyorum.kapandan çıkmış gibi hissediyorum kendimi.kızımda bende daha mutluyuz.eşimle hala görüşüyorum.beni seviyor ama evin tek çocuğu yapmak zorunda.....
parasal konular eşten ve ailesinden soğutuyor.Allah herkesin hakkında hayırlısını versin....yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…