• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ei ek i yapan var m?

reyhan1302

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2008
81
1
86
40
Edirne
eşi ek iş yapan varmı hanımlar varsa nelerdir.ek iş yapmalıyız bu böyle olmaz diyen varmı iş fikirleri beklıyorum
şimdiden teşekkürler

Canım bu biraz da eşinin kendi mesleğine bağlı sanırım CADIARZU
Belki taksi şoförlüğü olabilir ne dersin :delphin:

Mesleği varsa ona bağlı bir ek iş yapabilir eşim 1 aydır bilgisayar tamiri ve bakımı yapıyor evde yada çağrıldığı yerlere gidiyor bizede bir kaç kuruş bişiler bırakıyor allaha şükür

eşim normalde beyin cerrahı
ama elektronikten anladıgı için
tatil günleri babamın yanına gidiyor(babamın dükkanı var yetkili servis)
boş boş oturacagına çalışması en güzeli
otururken kimse kimseye para wermiyo bedavaya

Evt benim eşim yaptı 3 ay kadar manyak patronu yüzünden bırakmam istedi sinir ona hiçte zararı yokru ekmeğimizede engel oluyor zaten kiradayızzzzzzzzz (sinir patronnnnnn) Bırak dedi ek işi olamzz dedi kıskançç.... Eşim muhasebeci ve yan firma bazı evrakalrını tutmasını istedi eşimden oda arada kaçamk yapıyordu hemen anlatmış biriler patronuna oda olmaz falan demiş bu a bıraktı ne güzel yan gelirdi ayda 500 geliyodu yine şimdi bitti keşke kalabilseydi en azından araba borcumuz falan bitene kadar..... Ayyyy sen sorunca aklıma geldii sinirlendim mnyk patrona bide benim akrama gıcıkk

Bizde o dertten muzdaripiz eşim pc badana boya ayakkabı kemer çanta bahce vs baya bi işten anlıyor ama malesef patronu kesinlikle dısarda iş yapmasına razı olmadıgı için kös kös asgeri ucrete ttalim etmek zorundayız :(

Bizde o dertten muzdaripiz eşim pc badana boya ayakkabı kemer çanta bahce vs baya bi işten anlıyor ama malesef patronu kesinlikle dısarda iş yapmasına razı olmadıgı için kös kös asgeri ucrete ttalim etmek zorundayız :(

aman patronu nerden görcek kızzkaydirigubbakcemile3yapıversin boyasını badanasını.
niye razı olmuyorsa oda.onun işini aksatmadıgı sürece onu ırgalamaz diye düşünüyorum.
ama tabi bunu patronuna anlatmak var dimi:1rolleyes:

ahh millet bir işi bulamazken ek iş demişsin:) ama hyat şartları bulursa şansı varsa elinden ne geliyorsa yapmalı insan.

siz çalışmıyormusunuz?

merhabalr kızlar ben muhasebeciyim bi şirkettde.bende kendi adıma hafta sonları ek iş yapmak istiyorum ne yapabilirm fikrleriniz warmı?

[
tatlım bende katılmak isterim ama nereye nasıl başvurağımı bilmiyorum CADIARZU

Son düzenleyen: Moderatör:
Back