Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arabam yok ama arabam var iken de cesaratim yoktu![]()
darisibasima insallah:)
bence her kadın araba kullanmalı çünkü özgür oluyosunuz araba kullanmasam bu istanbulda nasıl yetişebilirdim evime işime ben düz vites arabaya sahibim ama otomatik tavsiye ederim cesaret bayanlar birkez korkmadan çıkarsanız biter bu mesele kolay gelsin arkadaşlar yenin korkularınızı özgürlüğü düşünün
düz ve otomatik vites kullanan arkadaşlar avantaj-dezavantajlarını paylaşabilir mi acaba? otomatik vitesin arıza olduğunda pahalıya patladığını söylüyorlar ama yokuşlarda falan da büyük kolaylıkmış sanırım, bir de ağır akan trafikte, dur kalklarda:18:
sizin hocanız kimdi acaba:26:
Bornova'da Eray hoca.:) Hasekioğlu sürücü kursundan..
özel ders alan arkadaşlara birkaç sorum olacak:
1)kurs-hoca seçerken kendi semtinizden bir kursa mı öncelik verdiniz?
2) internette bazı kurslarda 45 bazı kurslarda 60 dakika yazıyor derslere.
3) 10 derslik paket aldığınızda ne kadar sürede tamamladınız bu eğitimi?
4)farklı saatlerde mi trafiğe çıktınız, yani akşam trafiğinde de ders oluyor mu?
teşekkürler.
Neticede artık her saatte her yoğunluktaki trafiğe girip çıkacak parkedecek hale geldim..Benim içinde önemli olan buydu
Benim tavsiyem sakınben sadece markete,işe gidip gelsem yeter yada çocuğu okula alıp bıraksam kafi tarzı yaklaşmayın..Çünkü bir anda trafik sıkışır her yola girip çıkmanız gerekir...Kullanmaya başlama niyetiniz varsa herşeyiyle halledip öyle çıkın..Bu işin şakası yok çünkü...
Kazasız belasız günler..![]()
Ben 2 ay önce bir opel tigra aldım.Kullanımı epey zorladı beni.Bayan hocadan -süper kadın- yaklaşık 20 ders aldım.Almaya da devam ediyorum.Sanırım hocamın titizliğinden kaynaklanıyor, geçen gün kendi başıma gayet rahat kullandım ki gece dönerken nerede olduğumu şaşırdım,biraz çizdirdim arabayı allahtan kimselere çarpmadım.ama böyle olacak,başta 2. el araba almak bundan lazım.otomatik olsa çocuk oyuncağı gibi düşünüyorum fakat belki de düz viteste debriyajın avantajlarını kullanınca farklı olabilir.
sanırım pratik,en önemli faktör burada.arabanın kolay olması da önemli.bazıları hiç yormadan gidiyor ama eski modeller için aynı şeyi söylemek zor.
Ben 2 ay önce bir opel tigra aldım.Kullanımı epey zorladı beni.Bayan hocadan -süper kadın- yaklaşık 20 ders aldım.Almaya da devam ediyorum.Sanırım hocamın titizliğinden kaynaklanıyor.
Size katılıyorum...Araba çok farkettiriyor kullanımı..En azından acemilik döneminde...Bende Toyota Corolla var...Çok şükür şimdilik hiç bir problem yok
Büyük olması dezavantaj olabilir falan diyen olmuştu ama bu arabadan sonra pek çok küçük aracı park etmek yada kullanmak pek zorlamadı beni...
İlk başlangıçta 2. el demişsin kısmen doğru olabilir ama 2. el olsa da güvenlik zaafı yaratacak kadar eski yada ucuzuna da kaçmamak gerekir diye düşünüyorum..Tabi ki imkan varsa...:![]()