Türkiye2de maaalesef tam olarak öğreten bir ehliyet okulu yok.O yüzdende insanlar korkuyorlar.ben de Türki'yede aldığımhalde yıllarca kullanamadım korkudan.Daha sonra almanya'da tekrar aldım.Çok güzel öğretiyorlar insana trafikte,otobanda.İnsana cesaret veriyorlar.Şimdi sorunsuzca kullanmaya başaladım.En az 40 saat kullanmak gerekli.yani bir ay günde 1,5 saat kullanarak kolaylıkla kullanılabilir.sabah çok erken satlerde ve ara sokakalarda kullanılarak cesaret kazanmalı daha sonrada trafiğe çıkılmalıdır.
yeterince iyi kullanamıyorum
ehliyeti alırken verilen kursla kaldı egitimim.
öğretecek kimsede bulamıyorum ama çok istiyorum
nasıl cesaretlendiniz nasış başardınız
biraz kokrularımda var benim.
ehliyetim de var eşimin arabasıda ama hamişken kaza atlattım 2 kez ve acaip korktum
bana da bi gün cesaret gelicek mi acaba?? sanırım beklemekle gelmio bu cesaret, bişiler yapmam lazım ama neesıkıldım artık ben de hergün evin önünde bekleyen arabanın yanından yürüyüp gitmekten
Valla benim gibi 41 yaşınıza kadar beklemeyinde :))))
Aslında iyi ve doğru bir hoca psikyatristen bile çok işe yarıyor....(Hocam sağolsun) O kadar güzel ki o arabanın yanından geçip gitmek yerine içine binmek ve kullanmak...
Geçenlerde İzmir'deki çok katlı otoparklardan birinin en üst katına park ettim arabayı...Everestin zirvesine çıksambu kadar gururduyardım kendimle herhalde
ben de iyi bi eğitmen araştırmasına başlasam iyi olucak. en büyük korkularımdan biri de kapalı otoparklar bu arada, eşim kullanırken bile tedirgin oluyorum o rampalardaama yapabilirim yaa, kimler kimler yapıo ben mi yapamıcam. hep böyle diyorum da sonuç hüsran
Ehliyetim var ama geçen yıl kaza yaptım
korktuğum için araba süremiyorum.
Valla benim gibi 41 yaşınıza kadar beklemeyinde :))))
Aslında iyi ve doğru bir hoca psikyatristen bile çok işe yarıyor....(Hocam sağolsun) O kadar güzel ki o arabanın yanından geçip gitmek yerine içine binmek ve kullanmak...
Geçenlerde İzmir'deki çok katlı otoparklardan birinin en üst katına park ettim arabayı...Everestin zirvesine çıksambu kadar gururduyardım kendimle herhalde
ben de iyi bi eğitmen araştırmasına başlasam iyi olucak. en büyük korkularımdan biri de kapalı otoparklar bu arada, eşim kullanırken bile tedirgin oluyorum o rampalardaama yapabilirim yaa, kimler kimler yapıo ben mi yapamıcam. hep böyle diyorum da sonuç hüsran
off tam benlik bu başlık, umarım ben de 40 a gelmeden o seviyeye ulaşabilirim. yaşım 31
o gün geldiğinde ben de bunu yapacak be bu mesajınızı hatırlayacağım inşallah.
yollarda kamyon, otobüs olmasın, bir de mümkünse sokaklar geniş olsunçok şey mi istedim, he bir de kapalı otoparklarda pat diye karşıma arkama çıkmasınlar
oooff araba kullanmayı çok seviyorum 20 yaşında ehliyet almama rağmen korkumu aşıp bir türlü kullanamıyorum
Ehliyet dosyamı 4 yıl kadar önce aldım ama arabam yok diye bir türlü emniyetten ehliyetimi almamıştım..
Erkek arkadaşımla beraberliğimiz aralıkta başladı, o zamandan beri aktif halde araç kullanıyorum.
İlk günler çekindim biraz çünkü bildiğim herşeyi unutmuşum ama saolsun sevgilim sabırla hatırlattı, bilmediklerimide öğretti.. Hemen ehliyetimi trafikten aldım.. Daha çok şey var öğrenmem gereken ve tecrübeler var edinmem gereken.. Fakat şimdi kendimi çok iyi hissediyorum..
Sınavlarını yıllar önce geçmiş olmama rağmen direksiyona geçememek zoruma gidiyordu...
Ben korkumu yenip trafiğe çıktıysam inanki herkes yapabilir...O kadar beter durumdaydım....
Yaparsınız...Kendinize güvenin ama tabi önce bu güveni haklı çıkaracak eğitimi alın....
Kazasız belasız bir an önce kullanmanız dileği ile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?