Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de hatta hamilelere de yapsınlar.insanlara ehliyet verirken,piskopatlık muayneside yapmalılar.piskopatlara ehliyet vermesinler![]()
Trafikte canavara dönüşüyorum, doğru.Pamuk gibi adamlar trafikte canavara dönüşüyor onu napcaz?
Öyle bir şey yok insan içinde olmayanı dışa yansitamaz. Biri siddette meyilli değilse öyle hanzo gibi elinde kutukle çıkmaz mesela aractan. Ama üstüne gidilirse kendini savunma amaçlı davranır siddetli ya da değil. Yoksa öyle pammik adamlar trafikte hanzo olmuyor zaten hanzo ki öküz gibi kornoya abanip, karsisindakini baska şekillerde tahrik ediyor ve milletin hakkina tecavuz ediyorPamuk gibi adamlar trafikte canavara dönüşüyor onu napcaz?
Bu canavara dönüşmek değil ki hakkını almak, hakkina girene usulüyle cevap vermek. Bende aynen sizin gibi uyaririm, arararim şikayet ederim, foto ceker gonderirim ilgili yere ama bu beni ya da sizi canavar yapmaz insan yapar. Ben şaşırıyorum motorlu kaldirimdan gecerken ona tek laf soyleyenin ben olmama misal.Trafikte canavara dönüşüyorum, doğru.
Ama sinyalini vermeyen, yol başkasına olsa da kural tanımadan atlayana, kırmızıda geçene, uyanıklık yapıp üzerime kırana gerçekten canavara dönüşüyorum!!!
İnsanlarda saygı, hoşgörü kalmamış, onu da geçtim her şey direksiyondakine mübah, tüm yollar onlara hizmette sanki!
Bir gün başıma iş gelecek, hadi hayırlısı...
Haklısnız..Trafikte Bir şey mi yaşadınız?
Bence de hatta hamilelere de yapsınlar.
Zaten gidiyorlar ki.Ama alkollu yakalaninca :) psikoteknige gidip uzun bir sure sonra aliyorlar ehliyeti...Keske once alsalar
"Piskopatlık" muayenesi nedir yahu hahsjsjs
Trafikte canavara dönüşüyorum, doğru.
Ama sinyalini vermeyen, yol başkasına olsa da kural tanımadan atlayana, kırmızıda geçene, uyanıklık yapıp üzerime kırana gerçekten canavara dönüşüyorum!!!
İnsanlarda saygı, hoşgörü kalmamış, onu da geçtim her şey direksiyondakine mübah, tüm yollar onlara hizmette sanki!
Bir gün başıma iş gelecek, hadi hayırlısı...