ehliyet

• Konu Sahibi Konu Sahibi yula
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Haklısnız..Trafikte Bir şey mi yaşadınız?

Zaten gidiyorlar ki.Ama alkollu yakalaninca :) psikoteknige gidip uzun bir sure sonra aliyorlar ehliyeti...Keske once alsalar

Pamuk gibi adamlar trafikte canavara dönüşüyor onu napcaz?

Trafikte canavara dönüşüyorum, doğru.
Ama sinyalini vermeyen, yol başkasına olsa da kural tanımadan atlayana, kırmızıda geçene, uyanıklık yapıp üzerime kırana gerçekten canavara dönüşüyorum!!!
İnsanlarda saygı, hoşgörü kalmamış, onu da geçtim her şey direksiyondakine mübah, tüm yollar onlara hizmette sanki!
Bir gün başıma iş gelecek, hadi hayırlısı...

Gecen yine trafige cikma pratiklerindeyim uzun yillardir cuzdanda duran ehliyet ise yarasin dedim benim seridime gecmis hatali sollama yapan bir araba ile kafa kafayayim !!yavasladim bastim kufuru (duymayacagi sekilde) sonra dedim ki bu adamlar bana da kufur ettirdi ya var bir keramet demekki :)) benmiyim sinirli o mu hata yapan adam sollamis ,yan seritten benim seride kafa kafaya girecegiz...

Oy
Öyle bir şey yok insan içinde olmayanı dışa yansitamaz. Biri siddette meyilli değilse öyle hanzo gibi elinde kutukle çıkmaz mesela aractan. Ama üstüne gidilirse kendini savunma amaçlı davranır siddetli ya da değil. Yoksa öyle pammik adamlar trafikte hanzo olmuyor zaten hanzo ki öküz gibi kornoya abanip, karsisindakini baska şekillerde tahrik ediyor ve milletin hakkina tecavuz ediyor

Ama sinyalini vermeyen, yol başkasına olsa da kural tanımadan atlayana, kırmızıda geçene, uyanıklık yapıp üzerime kırana gerçekten canavara dönüşüyorum!!!
İnsanlarda saygı, hoşgörü kalmamış, onu da geçtim her şey direksiyondakine mübah, tüm yollar onlara hizmette sanki!
Bu canavara dönüşmek değil ki hakkını almak, hakkina girene usulüyle cevap vermek. Bende aynen sizin gibi uyaririm, arararim şikayet ederim, foto ceker gonderirim ilgili yere ama bu beni ya da sizi canavar yapmaz insan yapar. Ben şaşırıyorum motorlu kaldirimdan gecerken ona tek laf soyleyenin ben olmama misal.

Haklısnız..Trafikte Bir şey mi yaşadınız?

ben bisikletle,motorla trafiğe çıkarım , pekde rahat hissetmem hele anayollarda hiç...oysa rahat olmalı idim . ülkenin genel trafik durumunu baz alarak piskopatlık yazdım.

zaten şehirler iyice kalabalık oldu , araba sayısı çok arttı bide trafiğe kurallarına uymazlarsa çok zor ve tehlikeli oluyor.

Back
X