ehliyet sınavı için istenen para acill yardım

efile

J&C
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
103
0
96
Denizli
arkadaşlar bu cumartesi girdiğim direksiyon sınavından kaldım beni bugun arayıp 60 lira kurs kayıt ücreti getirmen lazım dediler tekrar girebilmen için dediler milli egitim haric milli eğitime de 50 lira ayrıca yatırmam gerekiyomuş bu 60 lira ücreti isteme hakları varmı bu parayı istemeleri yasal mı? bir de bana bugun içinde getirmen gerekiyo bize de son dakikada haber verdiler dedi ne kadar dogru söledikleri bana yardımcı olurmusunuz lütfen öğrenciyim ve kurs ücretini zaten kendim ödedim boşu boşuna para ödemek istemiyorum

direksiyon sınavından kaldıysan, evet her seferınde bu parayı ödemen gerekiyor maleseff

direksiyon sınavından kaldıysan, evet her seferınde bu parayı ödemen gerekiyor maleseff

sagol canım bilgi verdiğin için.bana da bize bugun bilgi geldi bugün içinde getirmen gerek dedikleri için inandırıcı gelmedi sonuçta nerdeyse her ay yapılan bi sınav nasıl bugün bilgi geliyo anlamadım

konu ilgili başlığa taşındı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…