• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ehliyet Sinavi,Direksiyon Tecrübelerimizi Paylasalim

RaziyErkan

Mutluyum,MutluyuZ <3
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2009
1.340
0
356
33
Almanya
Merhaba arkadaslar..
Yurt ici yurt disi arkadaslarimizdan ehliyet alan yazili sinav ve direksiyon hakkinda yasadiklari sinav heycanini direksiyonda ilk günlerini kisaca tecrübelerinizi bizlerle paylasimisiniz??:lepi:

basladinmi fahrlara sen? Basladiysan kac fahr yaptin?

Basladim canim..ilk sehir ici direksiyonumu yaptim 11 defa 90dakikalik..22saat ediyor..
Simdi özellere basladim sehir disi (überland) yapiyorum..Sinavida gecen hafta girdim ama nasil heycanliydim kalbim durucakti nerdeyse sonunda kazandim Allaha sükür:Saruboceq:

kızlar bende başlicam inş 2 hafta sonra çok heyecanlıyım............. güzel bi başlık olmuş yaşayanlar anlatırsa çok sevinirim :D

yeni konu açmak istemedim umarım burdan biri bana cevap verir,
ben şubatta yazılı sınavını ve martta direksiyon sınavını geçtim parasınıda ödedim dosyamıda eşim bugün kursdan almış şimdi benim gidip trafikten ehliyetimi almam kaldı buraya kadar tamam ama benim bir kızım var ve onu bırakacak yerim yok duyumlarıma görede trafiğe sabah erkenden gidip randevu alıp sonra verdikleri saatte veya günde birdaha gidiliyomuş, acaba diyorum ehliyetini yeni alan arkadaşlar trafikte ne kadar zaman harcadınız neler yaptınız :43:

Son düzenleme:
Back