• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ehliyet için sağlık raporu

nomadd

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
995
234
133
İstanbul
arkadaşlar,
ehliyet için sağlık raporu nereden alınması gerekiyor? yeni uygulamaya göre değişiklikler olmuş sanırım. ama net bilgim yok. devlet hastaneleri vermiyor mu artık? aile hekimleri veriyormuş diye duydum... eski adresimde ikamet etmediğim için aile hekimime de gidemiyorum. çok vaktim yok kızlar.
yakın zamanlarda ehliyet alan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi? şimdiden teşekkürler.

Aile hekimliginiz aynı il içindeyse rapor vermeyebilirler.size yakın aile hekimligine gidip form doldurun hemde kayıt yaptırmak istiyorum deyin ancak o şekilde verebilirler.kaydınız il dışındaysa hangi birime giderseniz gidin misafir olduğunuz icin vermek zorundalar

arkadaşlar,
ehliyet için sağlık raporu nereden alınması gerekiyor? yeni uygulamaya göre değişiklikler olmuş sanırım. ama net bilgim yok. devlet hastaneleri vermiyor mu artık? aile hekimleri veriyormuş diye duydum... eski adresimde ikamet etmediğim için aile hekimime de gidemiyorum. çok vaktim yok kızlar.
yakın zamanlarda ehliyet alan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi? şimdiden teşekkürler.
Ben ehliyet aldığımda sürücü kursu ile anlaşmalı bir poliklinikten almış sağlık raporunu
kursuna danışabilirsen aslında onlar yönlendiriyorlar .

sürücü kursunuz neredeyse ve ehliyeti nereden alacaksanız o ilçedeki herhangi bir sağlık kuruluşundan alabilirsiniz.

Back